Helgen e över ännu en gång.

Sitter o väntar på att Plötsligt i Vinslöv ska börja. Vilket den gör nu. Alla pratar om denna dokumentär, men jag har aldrig sett den.
Jag var ju ledig i tors o fredes. I torsdags var jag och hälsade på mina gamla dagisbarn som börjat skolan. Så kul o träffa dom igen :)
I fredags var jag hos tandläkaren och sedan blev det en lugn kväll med Idolfinalen.
Igår var det Törringe som gällde. Var först och åt med Lottie, Andy och Eddie innan vi åkte hem till Ida och Stolle dit Micke också kom efter ett tag. Under kvällens gång trillade det in fler folk, så vi blev ett trevligt gäng till slut.
Jag körde även denna kväll, har kommit in i en period där jag tycker det e skönt o va nykter. Får se hur länge det håller i sig. På vägen dit stötte vi på 6 STORA grisar, tur vi inte hade så hög fart just då och hann bromsa. rLäskigt!!!
Inne på Törringe hade jag riktigt skoj, fick dansat mycket också. Inte så jätte många kändisar, Marcus, Andreas med "gäng" var där iaf.
Hemresan sen blev först Veberöd, Vomb och sen körde vi hem till Micke och sov där. Fick sova rätt länge imorse för en gångs skull. Inga telefoner som ringde och störde! Vi körde sen och hämtade Mickes bil i Veberöd innan jag åkte hem. Det blev dock en power nap på 2 timmar senare på eftermiddagen. Fast man är nykter kvällen innan känns det som om man är bakfull... inte bra! Då kan man ju egentligen lika bra dricka :P lät smart det där...

       

Nä, nu ska jag fortsätta kolla på dokumentären, verkar dock skit kass!


Happy måndag!

Måndag och ny vecka! Men har dock inte måndagsångest, utan det känns som veckan snart är slut och jag är glad! Var först i skolan till tolv idag, sen tog jag tåget till Hässleholm där jag o Johan planerade insparken. Åkte sedan direkt o sjöng, sen hem o äta o sen o sjunga igen.
Jag har blivit helt beroende av turkisk peppar, godiset nu och inte spriten. Bara ett förtydligande. Dock river man upp gommen totalt, inte lika kul!

Nu ska jag krypa till säng så jag kommer upp imornbitti! Sov gott!

WIHO!!

WIHO!!! Jag skriver ett inlägg, kryss i taket ;)

Förra veckan var jag i skolan mån-ons. Sov hos Emelie natten mellan mån o tis, vi gjorde stan och kollade på ullared. Blev lite små shoppande, men inte så farligt mycket! I torsdags träffade jag Jenny F en sväng och i fredas åt jag en god lunch med Sara o Therese. 
Igår var jag, Jenny, Magnus, Niklas, Andreas och Conny på Ekebo där scotts spelade. Förfest hemma hos Andreas o Niklas. Jag kände för att vara nykter och körde. (Ullareds-Morgan var på ekebo)
På vägen hem skulle jag in om o hämta Micke i Sandby hos hans bror, men det sluta med att vi somna där istället.
Idag har jag varit och sjungit och sen fikat hos mormor. Är svin trött nu och kommer nog att somna innan kl 9. Var inte i Sandby förrens vid halv fyra inatt, och innan det blev tyst i huset var nog klockan närmre 5 och sen upp vid 9, så har inte fått så många sömntimmar.
Den här veckan går jag abra i skolan mån och tis. Skulle egentligen gå på onsdag också, men jag har en tid som jag måste gå på så skolan får hoppas över.

Kram på er allihopa!

RSS 2.0