Nytt år!

Nytt år, nya möjligheter. Eller? Den som lever får se. Än så länge är jag fast i samma mönster fast jag lovade mig själv att det skulle bli ett bra år.

Nyårsafton spenderades i Anderslöv, med Lottie o Andy, fest på 130 personer. Det blev en riktigt galen kväll! Kul! Började med att 130 okända människor skulle hitta sin bordskavaljer, men det gick till slut. God mat och trevligt sällskap! När jag kom hem lite efter tre var festen i full fart här hemma, mina föräldrars gäster gick inte förrens halv sex. Dom vuxna håller igång längre än vi ungdommar.. nått som inte stämmer.

Nyårsdagen var vi hemma hos Oskar, jag o Jenny flumma mest runder o störde dom andra ;) Igår var vi hemma hos Sara o Magnus o käka pizza, jag, Oskar, Göte. Nille, Jenny o Magnus kom lite senare på kvällen. Lugn o trevlig kväll i soffan med film o massa snack. Vid tolv körde jag hem till Micke där Mats också var. Vid halv fyra tror jag att jag o Micke slockna i sängen.

Idag har jag äntligen börjat ta itu med min hemtenta. Vet inte hur jag ska göra med skolan, programmet känns inte helt rätt. Vill jag verkligen jobba med detta i framtiden?? Aja, återstår o se om jag blir kvar eller inte.

           

RSS 2.0