Söndag

Idag får man nog leta efter en som är segare än mig, är sjukt trött. Kan knappt hålla ögonen öppna. Kan också bero på att jag inte är på humör. Går och funderar och funderar på vad jag vill. Blir ledsen och irriterad emellan åt, men ändå borde jag inte bli det. Om bara vissa männsikor kan få tummarna ut röven så hade det kasnke blivit bättre.

Över till något roligare, nämligen helgen! I fredes var jag och Jenny först på Obs och shoppade lite mors dag present, student present m.m. Sen körde jag hem och duscha innan jag begav mig hem till Lottie där hon och jag gjorde oss klara tillsammans innan det var dags för förfest hemma hos Micke. Vi hade lika skoj som vanligt och vi åkte sedan till Veberöd där det var dansgala. Efter mycket dans och prat så skulle vi ta taxi hem. Tog dock ca 40 min innan taxin kom och det var svin kallt!!! Men hem kom vi iaf.
Lördags förmiddagen blev väldigt lung, sen hem o duscha igen innan jag hämta Lottie mfl och vi körde (jag nykter) ännu en gång till dansgalan. Där var vi ett gäng som åt där, väldigt trevligt. Lugn o trevligt! Framåt kvällen blev det ännu mer dans och även denna kväll var lyckad. Dock fattades det något båda dagarna.



Tisdag

Redan tisdagkväll och snart är ett år i skolan klart! Fattar inte att vi har sommarlov om två veckor, bara två år kvar sen. Idag var jag i skolan mellan 9-11, hem o sov 2-3 timmar, var så jäkla trött. Hann städa lite innan jag o Lottie körde och tränade!

Igår var det också skola, fast hela dagen, sen hade vi avslutning med mina småkillar, de gjorde en musikal. Efter det stack jag hem till Lottie och hjälpte henne med hennes dator.

Helgen
I fredags var jag bara hemma hos Micke och tog det lugnt, för i lördes skulle jag vara i Kristianstad halv nio för att gå en alkoholutbildning. Lagom skoj.. Var hemma vid 5, bara till att slänga sig i duschen och göra sig klar för fest. Förfest hemma hos Micke innan avslutning på Törringe!

I söndes hämtade Lottie mig, sen åkte vi in till Lund för att kolla på lundakarnevalståget. Tyckte inte det var något speciellt, men vi hade trevligt ändå. Ut till Jenny och snackade med henne, Lottie körde hem efter ett tag, men jag var kvar, vi gick en runda och sen grillade vi, marcus + hans kompisar, micke och eddie innan vi körde o köpte glass innan de körde mig till Micke där min bil stod.
Tycker den här helgen har gått så fort.. men rolig har den varit iaf.

Längtar tills nästa helg när det är dansgalan i veberöd som gäller! Det bruakr kunna bli ett riktigt drag, så hoppas på det i år med :)


Fredag

Sitter här en fredagskväll och skriver lite. Är riktigt trött idag ska jag säga. Är ju långhelg nu, så igår var jag, Lottie och Ronny hemma hos Micke och grilla och drack. Lottie skulle tyvärr jobba idag så hon körde hem vid 10-tiden, men vi andra höll igång till halv 3 inatt. Ronny hade då däckat en timme tidigare så jag och Micke sprutade grädde på han ;) Grädde överallt! Men riktigt skoj hade vi för att bara vara vi 3 och en torsdagskväll.
Så idag har vi mest bara sovit o slappat, körde Micke, Ronny och Rille till alnarp nu på kvällen, sen bara hem o slängde mig i sängen.

I onsdags åt jag och Jenny frukost tillsammans, sen mötte vi upp Lottie när hon slutat för att kolla på en dator till henne. Jag och Lottie åt sen mat tillsammans och fixade igång datorn som tåg några timmar för det mobila bedbandet bara klydda. Vid 9-tiden körde jag sen ut till Micke där Johanna, Rille och Ronny också tittade ut en liten stund.

Helgen som gått var jag med Mixtum uppe i Immeln och hade körläger som vi avslutade med konsert i söndes. Lottie och Jenny var och tittade så vi åt mat ihopa sen.

Imorgon blir det dammstorp, ska bli skoj o komma ut o dansa lite!


Torsdag

Sitter här o kränger mitt choklad! Känns sådär nyttigt, men man får faktiskt va hur onyttig man vill när man sitter och skriver en hemtenta, vilket jag gör för tillfället. Den ska vara inne imorn kl 3, men jag SKA va klar innan kl 6 idag har jag bestämt. Och jag är verkligen på god väg. Känns bra! Om jag nu blir klar så blir det träning ikväll kl 7 och sen efter det köra till Micke. Har lite grejor där som jag behöver ha med mig till helgen när vi ska på läger med kören till Immeln. En regnjacka vore ju bra o ha om det ska regna... vilket vi ju inte hoppas! Och den ligger i Mickes bil.. smart!

Min kamera gick isönder i fredes.. så i tisdags va jag o Jenny och handla en ny, super nöjd e jag med den! Den tar riktigt bra och klara bilder :)

Ett kort inlägg mitt i tentasrkivande fick det bli idag, kör ett längre en annan dag!!

Måndag

Vi hade redovisning idag i skolan! Läraren frågar, vem vill börja! Jag hör min egen röst, JAG! Hrmm.. sa jag verkligen det högt? Men det va bara o gå upp o redovisa, och vet ni vad? Det gick skit bra! Hann inte bli nervös utan babblade bara på. Rätt skönt o ha det gjort med så kunde man bara sitta o lyssna sen.

Efter skolan så hämtade Jenny mig vid tåget, sen körde vi och handla mat och käkade glass innan vi körde ut till Marcus en sväng innan hon körde hem mig. Trevligt o bara snacka nån timme.

Kanske ska berätta hur valborg blev. Körde först in till Malmö och fixade Ronnys present, sen hem till Jenny F och fixade hennes hår. Hon skulle på bal på kvällen och hon blev sååå fin!
Hem till Micke o öppnade första ölen, sen hämtade Rille och Johanna oss och vi begav oss till Ronny! Ronny bjöd på smörgåstårta och en ritkigt trevlig kväll! Fick kanske för lite mycket dricka i mig, men va fan! Hade skoj ändå!
Framåt kvällen begav vi oss till premiären av BJÖRKA!!! Kul att det är igång igen! Jag hade riktigt skoj trots mycket folk!

Lördagen spenderades i sängen, iaf till klockan 2. Pigga? Nej? Förflyttade oss sen till soffan ungefär. På kvällen var jag och grillade hos Lottie och Andy innan jag körde till Micke och kollade på Avatar! Missa en timme i mitten, men det gjorde inte så mycket. Fick se början och slutet, det räcker väl? :)

Igår pluggade jag på dagen innan jag va med Jenny en stund och fixade en del grejor. <3

Bild från i fredes :


Jag o Jenny



RSS 2.0