Torsdag

Torsdag och snart helg =) är riktigt sugen på fest, men helgen är redan planerat och det ser mörkt ut... Imorn ska jag gå och se teatern Svensson Svensson och på lördag har vi konsert med kören. Vi hade genrep hela kvällen igår, gick väl sådär kändes det som. Nervös har jag blivit också när jag ska sjunga solo, men jag får hoppas det går bra ändå.
I tisdags efter träningen körde jag ut till Jenny o Bagdad. Jag och Jenny tyckte det va dags o ha lite kvalitietstid. Vi åt kladdkaka (svin god) sen badade vi i jaccucin. Vi badade nog i 1½ timme. Det var riktigt varmt och skönt. Sen sov jag där.

Idag fick jag reda på att jag klarade första tentan!!!! Så oerhört skönt att klara den första av dom alla, slippa ha den hängandes efter sig, och framförallt, slippa känna sig värdelös. Nu är det nästa tenta vi har i sikte, om två veckor gäller det. Dock har jag knappt öppnat böckerna! Fy Emma! Men kanske på sönda?

Tränat med Lottie idag har jag hunnit med iaf! så skönt det är att ha kommit igång med träningen igen. Man känner sig iaf lite mer nyttig ;)

Söndag

Då var det söndag igen och ännu en vecka har gått. Snart är det jul och sen blir det sommar snabbt igen! Tiden bara flyger iväg.
Uppdatering om helgen kanske ni vill ha?
I fredags va det tänkt att jag skulle stanna i Kristianstad och festa med Emelie och några till, men när jag fick höra att både Sara och Jenny skulle till dagstorp blev jag lite vemodigt, jag har ju inte träffat dom på evigheter känns det som. Vi somras träffades vi nästan varje dag, men sen när jobb och skola kommer igång så har vi inte riktigt fått ihopa det. Men nu hade jag chansen så jag åkte hem istället. Hoppa av i Eslöv där Sara hämta mig, hem till henne och gjorde oss klara.
Förfesten ägde rum hemma hos Mowgli och Rebecka. Väl där fick jag reda på att en spec person också skulle till dagstorp. Glad!

Väl inne på Dagstorp var det grymt mycket folk, men skoj hade jag! Många kändisar där, kul!! 
När vi skulle därifrån väntade jag, Micke, Connie och Vesslan på taxi o över en timme, rätt kallt va det ute...
Vi var nog hemma 2 ½ timme efter stägningsdags. Vi somna innan vi hade lagt huvudet på kudden. 

I lördes tog vi det väldigt lugnt på förmiddagen sen gick jag o Micke och handlade mat som vi laga innan jag åkte hem. 
På kvällen kom Lottie hit, och vi hade en lugn och mysig kväll. God mat, chips, grönsaker med dippa och godis!

Idag har jag varit hos Sara och hämtade mina grejor från i fredags som legat hos henne, bla mina skolböcker och dom kan va bra och ha så man kan läsa lite idag!

Torsdag

Idag är det onsdag och jag är Ledig!! =) Det är så sjukt skönt. Dock måste jag ägna dagen åt pluggning, vilket inte är lika kul. Men om tre veckor är det tenta igen och jag ligger en del kapitel back...

I tisdags gick vi till fyra och sen skulle vi börja tidigt i onsdags, så för att slippa åka hem och inte hinna med nått alls och slippa gå upp så tidigt på onsdags morgon, flörta jag lite med Emelie så fick jag sova där. Vi hyrde en film, köpte med mat, chips och dippa med oss hem. Sen låg vi i varsin ända av soffan hela kvällen.

Igår var det kör på kvällen, konserten är nästa vecka! hur fan ska det få?? Jag kommer vara så himla nervös och det kommer låta skit när jag ska sjunga min sång... Aja, den tiden den sorgen.

Nu ska jag försöka få nått i magen och sen börja läsa lite (förhoppningsvis)
Ikväll blir det träning med Lottie <3


Söndag och igång igen!

Hej igen allihopa! Har bytt namn på bloggen eftersom min mamma hittade den gamla och det gillar jag inte. Då kan inte jag skriva vad jag vill. Har inte skrivit på två månader. Har koperat in alla gamla inlägg här, dock ligger alla under okt 2009 och inte under rätt, för det är långt över min nivå på kunskap att fixa det.

Idag har jag bara gått runt här hemma i myskläder, tittar lite på tv, försökt plugga lite, ätit massa onyttigheter från gårdagen m.m.

Vad har hänt sen sist då? Jag har börjat plugga i Kristianstad, träffat sköna männsikor som jag trivs med! Detta kan nog säkert bli hur bra som helst! 
I fredags stannade jag kvar uppe i K-stad och festade med lite PA och GA.
Igår hade vi gäster här hemma, därav allt gott idag!


2 aug 2009

Söndag!

Sådär ja, nu är jag hemma igen o helgen har hunnit gå också!

Tänkte berätta om vår lilla roadtrip för er som är intresserade. Vi var ute hos Micke vid halv nio, o innan allt hade packats in i bilen (alla mina väskor o deras alla flak öl o cider) så hann väl kl bli 9 innan vi kom iväg. Killarna där fram o jag o Lottie roade oss bäst vi kunde i sofforna. Vilket inte va så svårt. Vi spelade kort o snackade. Somna gjorde vi nog också ett tag. Vi stannade i Falkenberg o åt inne på Donkan, var annars?
Framme i göteborg var vi nog inte förrens 1-2, vet inte riktigt när. Bussen kan max köra i 70-80 så det tar sin lilla tid. I Göteborg hämtade vi upp Eddie som kom med sin lastbil. Efter lite planerande bestämde vi oss för att köra upp till Lysekil o sova där en natt.
Sagt o gjort, satt vi i bussen i två timmar till. Vi hittade en jätte fin camping precis nere vid havet. Boysen va hungriga så dom tände grillen direkt. Vi åt och sedan gick vi för att utforska området, vilket betydde = klättra på klipporna!!
Skoj va det!
Vi satt bara vid bussen sen o hade det mysigt, spelade musik o drack lite cider o vin.

På onsdagen vaknade vi rätt tidigt allihopa! Åt nog frukost innan kl 9. Vi gick o duschade, checkade ut o körde in till Lysekils centrum. Där gick vi runder o åt lunch ute på en restaurangbåt. Riktigt god räkmacka åt vi, dock så gungade det en hel del. Micke satt o vånadades efter gårdagens fylla. Sitta på en guppande båt är inte det bästa då direkt.
På eftermiddagen körde vi ner till Göteborg, tog in på en camping, gjorde oss klara o åkte in till Centrum. vi gick till Avenyn o in på Hard rock Cafe o åt där. Svin god mat hade dom. När vi kom tillbaka till bussen kom där två personer som va duktigt påverkade av nån form av droger. Dom satte sig vid våra stolar o började prata o skrika på.. Jag, Lottie o Micke orkade verkligen inte med dom så vi gick in istället. Lottie somna nog direkt, men jag o Micke låg o snacka i säkert en timme innan Andy o Eddie kom in. Kvar satt den ena knarkaren o sov utanför. Vi var ltie rädda så vi satte en väska för dörren så han inte skulle kunna komma in i på natten.
Jag låg där o var lite orolig, men kunde till slut somna. Men sen vid tre vaknar jag av att någon bara skriker rakt ut. Då är det killen utanför som bara sitter o skriker skit högt utanför, o så höll han på i minst 10 min. Då va man rätt rädd kan jag säga.

Torsdagen bestod av Lisseberg o ösregnet. Men när det var uppehåll passade vi på o åka några karuseller innan vi gav upp för vi frös så om fötterna. Skorna va genomblöta som det regnade. Vi körde Eddie till lastbilen sen började vi vår resa ner till Halmstad dr´är vi tänkte sova sista natten. Andy o Lottie låg o sov hela resan så jag o Micke fick roa oss själv. Det hade vi dock inga problem med. Snacka kan man alltid göra.
Väl i Halmstad gick vi och åt en god pizza o hade en mysig sista kväll. Dock blåste det o regnade som fan på natten så det kändes som om hela taken skulle rasa in på bussen. Men vi klara oss och på freda morgonen började vår resa hem. Det gick i 30 km uppför hallandsåsen... men upp kom vi!!

Hade en riktigt trevlig resa med trevliga människor!!

Var svin trött när jag kom hem, vilade lite sen ville Sara att jag skulle följa med henne ut för Magnus jobbade. Efter mycket velande följde jag med, men va dock nykter o fick agera chafför. Förfesta ute o Mowgli o Rebecka o sen var i Dagstorp. Trevlig kväll Sara! får vi göra om utan boys!!!

Igår åkte jag först med min familj till stranden sen hem o göra sig klar för att åka hem till Nille på förfest. Jenny, Bagdad, Niklas o Göte va också där! Sen bar det av till Björka! Mycket folk var där, men inte så många jag kände. Hittade dock Micke så var med honom där inne.

Det blev en väldigt lång uppdatering.. ajaj, ha det bra gott folk!

2009-08-02 @ 22:53:43

27 juli 2009

Måndag

Har egentligen inte tid o sitta här, för imorgonbitti kl 8 kommer Lottie o Andy o hämtar mig. Hem till Micke o hämta han o bussen som ska vara vår bostad dom närmsta dagarna. Första stoppet är Götet o Liseberg. Sen får vi helt enkelt se var vi hamnar! O varför har jag då inte tid o sitta här? Joo, jag har inte packat!!!! Och dom som känner mig vet hur svårt jag har för o packa! Blir alltid för mycket!

I fredags hade jag o Lottie en mysig kväll hemma hos henne! Bakade världens godaste kladdkaka. Den va riktigt kladdig, sen hade vi i krossad vit choklad o marsmellows?! Super gott!! Vi somnade gott i hennes säng vid halv ett!
På lördagen va uppe o gick en runda runt sjön rvid halv tio. Sköönt!!

Hann typ hem o duscha sen va det bara o slänga ner kläder till kvällen o köra till Nova. Mötte upp Jenny o Sara där. Sen körde jag o Sara o handla lite gott till kvällen eftersom förfesten skulle vara hemma i Magnus lägenhet. Hem o fixade oss! Sen kom gänget. Vi åt o hade det lite trevligt innan vi redan vid halv tio satte oss i Kittes bil o åkte mot Askeröd. Där inne blev det dans o massa snack! Hade jätte trevligt!

Idag har jag o mina föräldrar varit o spanat in Kristianstad så jag hittar där nu när jag ska dit varje dag typ. Lite läskigt.... kommer va så sjukt nervös första dagen. Hatar o inte känna någon!!
vi gick runder lite inne i centrum med, o guud så mycket affärer där är. Fick handlat ett par bruna gladiatorskor!

Näää, nu får jag ta tag i min packning!

Vi hörs när jag kommit hem igen :)
Tills dess, ha det bra!

2009-07-27 @ 22:20:49

23 juli 2009

Torsdag

Har haft två helt underbara kvällar.
Igår körde jag ju till Jenny lite efter elva. Vi började med o bada i hennes pool, 27 grader tror jag där va. Riktigt skönt o vi låg i hur länge som helt. Vid ett sen körde vi hem till Magnus, han va inte hemma så vi tänkte låna hans hus o ha riktigt tjejkväll/natt. Öppna en flaska vin, hade chips med dippa o godis. Satte på en film, dagboken. Riktigt fin film! Den va väl slut lite efter 3, då gick vi in o la oss i sängen o snackade till kl va efter 4. En riktigt trevlig kväll har jag haft med Jenny.

Vi va rätt sega imorse. Magnus kom hem vid tolv o då hade vi precis gått upp. Körde hem o la nästan dirket i sängen, försökte sova, men telefonen gick på högvarv... jag kommer aldrig ihåg någons namnsdag, men många kommer tydligen ihåg min, o alla skulle skicka mellan 2-3 när jag ville sova. Men shhhiii fick jag .Fick iaf vilat lite.

Nu på kvällen har jag varit hos Lottie o grillat med Ingesson, Malin o Eddie. Kom på när vi satt där o åt, att förutom godiset vi krängde inatt har jag inte ätit nått sen kl 3 igår när jag va med Sara o åt ute. Konstigt nog va jag inte ens hungrig o fick trycka i mig allt på tallriken nu ikväll... fattar inget. I vanliga fall kan man trycka i sig allt möjligt.

Aja, imorn kör jag el så kommer Lottie o hämtar mig så kör vi ut till henne o myser. Lagar nått gott o äta , ska sova där så lär bli en del skit snack. Som förr i tiden.

xoxo! ha det bra!
2009-07-23 @ 23:19:44

22 juli 2009

Onsdag

Imorse satt jag o mamma o spelade mario cart wii. Satt o diskuterade vad som mer skulle hända på semstern, vi var rätt trötta båda två på att bara gå hemma. Vill iväg, om det bara är för några dagar.

Iaf så bestämde jag o Sara sen att vi skulle leka lite. Va först ute o åt lunch sen körde vi en runda lite överallt som slutade hemma hos henne.
Vid halv fem skickar Jenny, "Sugen på en vin kväll hemma hos mig?"
Javisst täntke jag, men jobbar inte hon? Jodå, till kl 11 ikväll men efter det ska vi bada o dricka vin ;) Om det bli poolen i deras trädgård eller jacucin hos Magnus vet vi inte än... återstår o se.

Ligger o tittar på film nu o väntar på att kl ska gå.
Hörs go vänner!
2009-07-22 @ 21:25:04

21 juli 2009

Ännu en måndag

Just nu är det många tankar i mitt huvud. Har så himla svårt o uttrycka dom bara. Ville bara få ut dom ur min mun, men kan inte! Har alltid haft svårt o prata om saker. Men har blivit bättre o bättre med tiden. Men du betyder.. bara så du vet! <3

Idag har jag inte gjort allt för mycket, vatt o hämtat min bil eftersom koppling gick isönder i fredas. Dock körde jag från den ena verkstaden till den ena. Så hämtat den har jag egentligen inte gjort. Får tillbaka den imorn eller på onsdag. Vattenpumpen behövde också bytas. Roligt o lägga dom pengar där nu när man har semester o jag behöver mina pengar till hösten.
Har kommit fram till att jag inte ska handla kläder på ett jäkligt bra tag. Ok, jeans kanske för det har jag typ inga som passar, o det handlar jag typ aldrig för hatar o handla det. Men inga linnen, klänningar eller nått. Fick städa lite i gaderoben idag, har över 120 linnen så tror jag klara mig rätt bra. Klänningar e det inte lika många, lite över 30 bara....

Börjar även få lite reda på rummet med, har rensat bland lådor o hängt upp en kedja som jag kan hänga alla mina örhängen på. Allt låg bara i en enda oreda. Men nu så..
Får dock städa färdigt imorn för nu orkar jag inte mer.

Helgen har varit toppen förresten. I fredas var jag på grisfest med Lottie mfl. Hade en trevlig kväll. I lördas körde jag ut till Jenny o Magnus så åkte vi först på traktorpulling. Det va slut kl 9. Köpte med pizza på vägen hem till bagdad där vi bytte om, sminkade oss lite. Sen kom Nikals o hämta oss så drog vi till björka. Hade jätte roligt, men tankarna började komma där... ensam...

Sov hos Jenny o Magnus, tack för ni satt uppe o pratade med mig, kändes skönt!

2009-07-21 @ 00:31:24

15 juli 2009

Uppdatering??

Orkar egentlgien inte skriva, men va ett tag sen så känner ett måste...

Jag har iaf semester o det är underbart skönt! Fick reda på i veckan att jag kommit in på det jag sökt så börjar skolan den 31 augusti! Ledig tills dess, kan det bli bättre?

Har hänt en hel del sen sist. Ekebo va roligt, spec förfesten o bussresan! Förra veckan körde jag fram o tillbaka från ystad. Mina föräldrar hade en stuga där. Låg jätte mysigt precis vid havet! När jag inte va i Ystad körde jag o Jenny skåne runt. Middag hemma hos Jenny o Magnus har jag med hunnit med =) Trevligt värre!

   

I lördas va det björka som gällde. Förfesten va hemma hos Nille med massa trevligt folk. Inne på björka hade jag skit roligt! Tiden bara flög iväg.
Söndag eftermidda o kväll spenderades med Lottie, Andy, Ingesson o Eddie. Jag o Lottie solade o bakade paj. Sen blev det pizza inne i veberöd. Där fick gossarna iden att sticka till Bjärred o käka glass. Så det gjorde vi. Årets första mjukglass för min del. Dock är jag inte överförtjust i det så..

I måndas råkade jag nämna för Jenny att jag hade ätit glass dan innan, vilket ledde till att hon blev riktigt sugen på glass. Så vad gör vi? Jo, åker till Bjärred o köper glass! Sen åker vi till Lomma o badar! Lite stolt över att jag fick henne o bada;)



Igår låg jag på stranden hela dagen med min familj! Göttans skönt!
Idag har jag o mamma varit lite överallt. Lund, Borgeby, Staffanstorp, Ute på landet nånstans utanför åkarp... fråga mig inte vart! Men vi fick tag på det vi skulle!

Imorgon blir det sjöbomarknad!!

Sa nog gå ut o gå en runda om en stund! Så skönt om kvällarna nu!
Blev iaf en liten uppdatering om ni hängde med!

2009-07-15 @ 21:31:18

4 juli 2009

Fredakväll

Skriva blogg en freda kväll kl ett då har man fan inte mycket o göra! Kom hem för en liten stund sedan, ellar ja, vid typ elva. Fick ett ryck o började färga håret. Så nu är det gjort! Känns skönt! Men det är väl solblek om en vecka igen!

Nu har man semester!! Så sköönt!! Har fått jätte många presenter o brev från föräldrarna, är kul när man uppskattas! Var min sista dag där eftersom jag förhoppningsvis ska börja plugga till hösten.

Igår hämtade jag upp Sara inne i Lund sen körde vi ut till Nova där vi mötte upp Lottie. blev lite shopping, handla en hel del! 1kjol, 1 klänning, 3 linnen o 4! par skor o några fina trosor ;) Såg ett par fräcka lila skor, men vi vågade inte köpa dom igår. Men idag va Sara inne o köpte dom! sjukt fräcka! Efter nova körde jag o Sara till Center syd för fortsatt shopping o för att äta. ebo

Imorgon är det Ekebo som gäller!Hoppas det blir lika skoj som förra året! Ska köra hem till Sara på dan o sola lite o fixa med maten vi ska ha på kvällen innan vi gör oss klara! Sen blir det hem till Bagdad där förfesten är. Blir nog bra =)

Bild från förra årets ekebo!


Vi höres!
xoxo
2009-07-04 @ 00:48:07

30 juni 2009

Tisdag

Jag blir så trött o irriterad... hur svårt kan det va liksom? Känns som jag inte pallar bry mig, men innerst inne gör jag nog det.
Jag är inte dum...

Idag efter jobb körde jag hem till Lottie, hämta upp henne sen körde vi till vombsjön o tänkte ta ett dopp! Vi låg där ett tag, men sen började det åska så vi badade aldrig, men lite skitsnack hann vi med =)
2009-06-30 @ 21:01:57

29 juni 2009

Måndag

Då har man gått in i sista arbetsveckan :) så jävla skönt rent ut sagt! Idag var vi fyra barn på min avdelning, skulle ha varit 9 idag, men dom dök inte upp. Skulle inte förvåna mig om vi är alla imorn.
Vi har precis ätit, min farmor och farfar är här o hälsar på lite. Ska väl fika snart med skulle jag tro, såg att mamma hade bakat en god kaka.

Men helg har varit lite annorlunda än vad den brukar vara för mig. Dock välidigt rolig. Började med att jag pratade med Johan i fredas så bestämde vi att jag skulle köra upp till Laholm på lördas morgonen för att kolla när han o några till körde folkrace. Sagt o gjort, körde hemifrån kl 7 i lördas, va där uppe vid halv nio. Va lite struligt o hitta Johan bland allt folk. Krävdes nog 4 samtal innan jag kom rätt. Han såg dock mig hela tiden. Solen gassade på o dammet yrde från bilarna, men skoj va det ändå! Tävlingarna för den dagen va väl klara vid 7 tror jag! Då va det att gå upp till tältet o äta o sitta där hela kvällen! Jätte trevliga männsikor måste jag säga som va med! Ollonborrden va dock inte lika trevlig...

Natten är en histora för sig, men om jag säger så här. Två man i ett litet tvåmanna tält, man fick inte plats på längden utan fick krypa ihopa, inget yttertält så sidorna blev helt blöta. Sen hjälper det ju inte av att den andra snarkar lite, o sånt! haha, så många timmars sömn för min del blev det inte.

Söndagen bestod också av mycket sol. Tävligen fortsatte o vi héja på team essen! Tim lyckades ta en tredje plats i tävligen. Bra jobbat! Va hemma vid 7 igår kväll. Det blev  en tidigt kväll för man va rätt sliten.

När kl ringde kl 6 imorse va jag inte mänsklig, inte ens en dusch fick mig o piggna till. Det första jag gjorde när jag kom hem från jobb va o däcka i sängen i 1½   timme. Skönt, men får se när jag somnar ikväll.

Nu ropar mamma att det är kaka!
Ses god vänner!

2009-06-29 @ 20:09:57

24 juni 2009

Onsdag

Borde egentligen inte sitta här o skriva för jag har en väska o packa upp från helgen! Har skjutit upp det så länge nu! Men ikväll ska det bli gjort iaf. Har precis dukat undan efter att ha ätit en god sallad.

Idag har vi nästan varit ute hela dagen med barnen! sprungit i vatttenspridare o haft vattenkrig! Armar, axlar o ben börjar ju få färg nu, men mage o rumpa är ju kritvit! Så himla snyggt..

Måste berätta om igår när Lottie va här en runda! Vi gick ut o gick en sväng, kände att motion är aldrig fel. När vi är ute o går pekar Lottie på en sak!

Lottie: Aww, Emma titta, en fågel!
Emma: Skrattar
Lottie: Vad?
Emma: Det är en gren



Fast måste hålla med henne att det är väldigt likt en fågel!

Får bli ett kort inlägg idag!
Ha det bra gott folk!
2009-06-24 @ 20:24:37

21 juni 2009

Midsommarhelgen!

Midsommar i Åhus! Kan omöjligt få med allt som hänt!
Men vi kom upp i fredas vid ett tiden, grillen sattes på o alla grillade o tog sin första öl. Stånges kläddes o det blev dans. Sen musiken sattes igång o det blev ännu mer dricka innan midsommarmaten dukades fram! Besken åkte glatt ner i pojkarnas halsar. Simons midsommar sång fick vi höra! Trots kylan vid tio tiden satt jag, Patrik, Annika o Anna kvar ute ett tag tills jordgubbarna kom fram o resten kom! In o dansade emellan åt, hämtade påfyllning! Vi hamnade till sist på stranden där en eld gjordes upp, vissa hade nakenbad. Vi slutade natten med o gå in o dansa loss lite till! Vid fyra tror jag jag somna! Dock hade nån däckat i min säng.. haha, men det va bara o försöka få plats ändå!

        

Lördan, vaknar rätt pigg! Beslutsångest, stanna el åka hem ? Patrik gav mig en öl o sa nu stannar du! Så lätt va det o övertyga mig:P haha! Dan bestod av tipspromenad, lunch kl 5 ?!? o sen lekar! The BOB CATS va ju solklart bäst!! Gick ner på stranden o lira lite vollyboll!
Kvällen bestod av grillning vid tio, sen dans (rap das armas fick oss alla att hoppa runder) o lite mer dricka!

    Vissa lagar mat o andra dansar!

   För vi har vårat glada barnasinne kvar...

     Patrik har en hel strand i håret.
Man fick ta lite paus ibland när tröttheten kom ifatt en.

Upp o städa på söndan! Prisutdelning o sen en ottos glass på det!! Sen kunde man köra hem!

Får vi se om det blir fler midsommar i åhus el inte! Vem vet? Ser ni nästa år om jag dyker upp el ej!

Ny jobbevecka imorn, bara två veckor kvar att jobba!
xoxo!

                 

2009-06-21 @ 21:07:25

18 juni 2009

Dan före midsommar

Torsdag och imorgon är det MIDSOMMARAFTON!! Skönt med lite långledigt!

Efter jobbet idag kom Jenny o hämtade mig så körde vi till IKEA! Jag bara älskar ikea. Är så roligt o gå där. Jenny skulle handla lite grejor till Maguns hus eftersom han renoverat lite! Kommer säkert bli bra, bara snygga grejor hon handlade =) Hade iaf en trevlig kväll med lilla Jenny! Lite mat fick vi också i oss från ikeas restaurang!

Hamnade i sängen nu o kände hur tröttheten kom. Lite ont i huvudet fick jag också! Men måste packa tills imorgon då det bär av  till Åhus!! Hoppas det blir lika skoj som alla andra år. Vi brukar stanna fre-sön. Men jag kör nog hem på lördan så jag kan gå ut med mina partypinglor. Lutar åt det iaf, men man vet aldrig!

Nä.. jag får väl ta tag i packandet så jag slipper göra det imorn när man vill duscha o fixa hår o sånt!!
Vi hörs mina vänner!
xoxo
2009-06-18 @ 20:10:33

15 juni 2009

Måndag!

Idag slutade jag kl 1. Så himla skönt när man i vanliga fall slutar halv fem varje dag. Men sommarschemat började idag så  nu har jag olika tider varje dag!
Efter mycket om o men, kände egentligen bara för att gå hem o vila efter helgen. Men det blev en snabb runda till nova. Visste att dom hade mycket rea o ville kolla om min klänning va på rea! O Javisst va den det! Den kostade 130 istället för 300 =) Så jag blev glad! Hittade två kläningar till! En på mq som också var på rea! 150 kr kostade den. Sen en på vero moda! Körde hem så jag va hemma vid 3, somnade en stund! Så skönt. Så nu får vi se när jag somnar ikväll!

Helgen annars då!
I Fredes var jag på Student! Var rätt lugnt eftersom jag körde! Jag o min bror körde hem vid halv elva! Kändes lagom!

I Lördes tog jag det rätt lugnt på dan, sen på kvällen körde jag hem till Magnus o Sara! Jag var där vid sju! Jag o Sara satt o snacka skit o drack lite medans Magnus satte upp en hatthylla! Mellan 8 o 9 trillade det in lite mer folk! Det va Jenny, Bagdag, Andreas, Niklas, Nielsen, Sanna, Nille, Skägget o David. Kändes som man mest sprang runder o inte satt ner så mycket! Fick tillbaka lite tankar som jag bestämt att inte tänka på, så det va inte så kul! Men det gick över! O jag får INTE tänka så mer! Gå vidare o lev livet!! Jag är väl bra som jag är? eller? kanske inte, men borde nöja mig! Men inte lätt när man fått höra under några år hur ful man är. På tal om det, idag när jag va på Nova så provade jag ett par jenasleggings i st L, o jag fick inte ens på dom över smalbenen! Vart är vi på väg? Över om jag kasnke inte är världens smalaste så är mina smalbenen inte tjocka!! Ska vi "normala" männsikor inte kunna ha vanliga kläder bara för allt är gjort i mini size???
Aja, lördagen va trevlig iaf! Sara däcka dock vid elva o jag sprang o trilla o skrapa upp armbågen o har lite blåmärken på bena, men bortsett från det va det trevligt!

Söndan spenderades i deras soffa eftersom jag sov där! Jag o Sara gick o handla frukost på Netto, kom dit 2 min i tio, o dom öppnade tio. Första gången jag köat till en mat affär, o vi var inte ensamma. Stod minst 10 pers till där. Nästan lite pinsamt. Sen låg vi i varsin soffa resten av dan. Magnus fick städa bordet med all sprit på, för det klara varken jag el Sara.. haha.. bra jobbat!
Körde hem vid fem, riktigt slö forfarande!

En liten uppdatering har ni fått nu iaf =)
Hörs!
xoxo!

Lite bilder från förra helgen o denna!
           

2009-06-15 @ 21:05:51

9 juni 2009

Tisdag!

Sitter här o känner mig nöjd! Har precis tränat. Dock har jag ett choklad liggandes framför mig som festar så otroligt mycket!!

Vad har hänt denna helg då?
I fredags var jag hemma hos Sara o Magnus, eller ja, hemma hos Magnus. Sara får inte bo där riktigt än! Men jag säger hemma hos dom! Han flyttade in där för en vecka sen! Han hade fått det mycket fint! Andreas, Niklas, Jenny, Bagdad, Nielsen o Sanna kom också! Det blev pizza o lite! dricka! Sen bar det av till Björka! Hade mycket trevligt! Träffade på Jenny där inne med:)

På lördagen Var jag hemma och grillade hemma hos Lottie. Rebecka, Henke o Magnus var också med :) Mycket gott, o mycket trevligt! Kändes lagom efter fredagen!

Söndagen spenderades på OBS hela dan, handlade studentpresenter o ett o annat klädesplagg slank också ner i påsarna.

På måndagen tog Sebastian studenten. Hanna o Annika bestämde att jag skulle med till Åhus under midsommar iaf! Men det blir nog bra, har ju haft kul alla andra år! Skönt att man hade 100 meter hem sen på kvällen!

Idag tar polhem studenten, den skola jag gick på! Fattar inte att det är 2 års sen man sprang ut på trappan o sen hoppade runt på flaket! En riktigt rolig dag som man alltid kommer att komma ihåg.

Har inte så mycket inplanerat i veckan, en till student på freda! Annars är det rätt lugnt!

xoxo! Hörs snart igen!

2009-06-09 @ 22:34:47

1 juni 2009

Måndag

Måndag och en ny arbetsvecka! 5 veckor kvar att jobba sen är det semester =)

Sara du hade helt rätt, jag däcka i sängen rätt tidigt i fredas! Såg på tv till typ 10 sen somnade jag skönt! Jag behövde verkligen det! Sen var jag fit for fight igen på lördagen! Jag och mamma åkte in till Nova, fick handlat två klänningar o lite annat smått o gott! Körde hem, tog en dusch och sedan körde jag hem till Jenny! Vi lagade mat och bestämde oss efter långt om länge att åka till Törringe! Gjorde oss klara! Jag öppnade  en cider, medans jenny fick va chafför. Inne på Törringe träffade man Bagdad, Andreas, Niklas o Nille. Blev mest att man dansa med dom! Fick några runder inne på kasedansen med!

Morsdag var det igår. Då gör vi alltid en utflykt med mormor och Bitte. Vi åkte ner till Ystad och åt! Sen blev det kåseberga där vi fikade! Mycket trevligt!
2009-06-01 @ 20:33:44

28 maj 2009

Torsdag!

Denna vecka har gått i ett! Har knappt varit hemma utan har varit något varje kväll! Grillkväll, genrep, konsert idag! Är helt slut! Och imorgon måste jag stänga på jobb för vi är brist på peronal så slutar halv sex istället! Inte nog med att det har varit mycket på kvällarna så har jobbet varit ganska jobbigt den här veckan med, eftersom vi är en man mindre. Igår fick jag vara själv med 17 barn! Jätte roligt, verkligen! Men men, snart helg så ska inte klaga!

Har inte planerat helgen än, ganska skönt faktiskt! Får se om jag orkar göra nått imorn eller om jag somnar på soffan vid tio... haha!

Nä, nu får det bli sängen!
God natt allihopa!

2009-05-28 @ 22:18:18

25 maj 2009

Sliten Måndag

Då var denna långhelgen över! Men så bra den har varit! Åkte till Lottie vid 4 tiden i fredas, då gjorde vi oss helt klara! Jag hade redan bytt om och lockat håret hemma, men fick sminkat mig o fixat det sista hos Lottie. Sedan gick vi upp till Ingesson där förfesten skulle hållas! Jag o Lottie höll igång kan jag säga! Bussen hämta oss vid halv tio o sen bar det av! Perikles o Arvingarna spelade den kvällen! Träffade på många man kände där inne ;) När vi sen skulle hem fick jag, Tom, Ingo o Stolle vänta på mamma Ingesson medans hon va hemma o lämna av ett lass! Satt kvar där inne, och från att ha varit 1700 st, så tömndes det så himla fort! Till slut var det bara vi 4, Perikles o Arvingarna kvar där inne. Lite lyx får man ha för att känna Ingesson ;)

Vakna redan vid 8 tiden hemma hos Lottie på hennes soffa. Vid halv tio började dom andra vakna till o Andy o Tom öppnade sin första öl. Vi gick in till Ingo och åt frukost! Eller ja, jag, Lottie o Ingo åt, dom andra bara drack! Tror Tom hade druckit 7 öl inom en timme! Fattar ärligt talat inte hur man pallar så tidigt på morgonen!
Gick upp till Stora huset Ingesson o kolla hur det såg ut efter gårdagens fylla! Ganska bra med tanke på att Anneli hade städat!
Sen körde vi in till Veberöd o åt innan vi började göra oss klara för ännu en kväll på galan! Lika trevlig förfest även på lördagen! Dock hämta bussen oss redan kl 6 för vi skulle äta där inne. Fick sjukt god mat! Lördagen var trevlig, men inte lika rolig som fredagen! Mer ös då ;)

Vaknade även på söndagen på Lotties soffa! Dagen var väldigt seg för oss alla! Efter städning uppe i Stora huset Ingesson, mycket slappande o pratande på altanen o efter en pizza körde jag hem vid 8 på kvällen!!

Bästa helgen på länge o det har jag min kära vän att tacka för!! Du är bäst!

Lite bilder från helgen!
Puss

         
2009-05-25 @ 21:19:40

21 maj 2009

Torsdag

Hej!
Idag är det torsdag o långhelgen har preis börjat! Den här helgen kommer nog bli riktigt toppen!
Idag har jag varit med Charlotte hela dan, vi körde först en runda till staffansstorp, sen ut till Nova, fick handlat en klänning o ett linne. Sen körde vi hem till henne i Vomb där Andy o Ingo va i full gång o fixade inför dansgalan imorgon, så vi hjälpte dom med att köra o hämta bord o stolar till 100 pers.  Jag o Lottie spelade även lite fotboll, vi insåg dock att vi nog aldrig kommer bli några proffs.

Nu sitter jag under en filt o myser till regnet som knattrar mot fönstret! Ska försöka få mamma att masera min rygg lite för har såå ont i den! Vet inte vad jag ska göra med den snart!

Kommer inte bli nått bloggande på några dagar! Dansgalan både freda o lörda! Ska bli så skoj!

xoxo! HEJ!

2009-05-21 @ 20:28:23

17 maj 2009

Söndag

Är helt mör i hela kroppen idag!! Körde ett riktigt träningspass imorse, spec armar o ben! Gick sedan ut för att klippa gräset, fy fan säger jag bara så tungt det var. Och vår gräsklippare är väldigt lätt o köra, men hade ingen kraft kvar i armarna. Men gräset blev klart iaf!

Kort vecka som kommer nu, bara jobba tre dagar, sen är det helg igen! Så skönt! 
Imorgon har vi avslutning med mina småkillar, så dom ska göra en musikal för sina föräldrar, dom brukar alltid vara så duktiga så hoppas på det imorn med! Sen har vi avslutning med kören på onsdag, då ska vi äta smörgåstårta, sååå GOTT!! 

Nu ska jag gå o lägga mig på spikmattan ett tag!
Vi hörs!

 
2009-05-17 @ 21:55:28

16 maj 2009

Lördag

Det här med att upptadera ofta fick ju sådär...Men bättre sent än aldrig!

Den här veckan på jobbet har bara varit skit! Började med ett stor bråk i måndas som legat kvar i luften hela veckan! Men det är tur saker o ting kom fram så det kan bli bättre!

I övrigt har veckan varit bra!

I söndas träffade jag ju Jenny. Hon ska köpa bil o ville testa min för o få lite ideer el tips eller vad hon nu ville ha.. Sen körde vi hem till henne o snackade en massa skit som förr i tiden <3 Mer sånt tack!

I torsdags fick jag ett sms om att jag hade paket att hämta ut på posten, sen när jag kom hem låg där ett paket till där hemma o ett brev om att jag skulle hämta ut ett! 3 paket på en o samma dag, sen på fredagen när jag kom hem låg där ett paket till! Lite pinsamt faktiskt! Så mycket har jag väl inte beställt hem? Nu väntar jag bara på mina klänningar som kommer snart!
Var dock inte bara kläder i alla paketen! I ett var där en nackmassage grej som ska göra att jag slappnar av i mina axlar, i det andra massa fina underkläder o i dom andra två var det kläder! Nått linne o en vit jeanskjol!

Igår hade jag en trevlig kväll! Det blev mycket skratt, mycket wii, mariokart o fit. Träningsvärk idag? JA!! Gjorde vi bort oss, njä det tycker jag inte!! Vi var ju gymma!! Eller hur? En enkel kväll hemma med vänner o skratt, det underskattas, men är så himla roligt!

xoxo vi hörs!

2009-05-16 @ 13:01:01

10 maj 2009

Söndag

Har precis kommit hem från Elvira och Jonathan. Har passat dom i 5 timmar. Dom är 4 resp 2 år. Och jätte söta, men efter att ha underhållit dom nu är man ganska trött! Har varit fullt ös hela tiden. Har även hunnit med att ligga ute i solen med min bok i förmiddags. Gäller och passa på när man kan bättra på brännan ;)

Igår blev det ganska lugnt, jag och min bror körde in till Lund vid åtta och mötte upp mina föräldrar och min moster för att gå ut och äta! Gott var det iaf! Var hemma igen vid halv elva.

Väntar nu på att Jenny ska höra av sig så ska vi ut en liten runda :)


Här står vi och väntar på våra föräldrar i lördas!

  
2009-05-10 @ 20:18:42

9 maj 2009

Lördag

Då var det lördag igen =) Skönt med helg, o skönt att komma bort från jobbet några dagar! Dock vet jag inte riktigt vad som händer idag, det återstår och se!

Igår hade jag först konsert kl åtta. Den gick bra o det var fullsatt ! Efter det åkte jag snabbt hem o bytte kläder, slängde i mig lite mat sen körde jag till Rebecka o Henke som hade 20 års fest för Henke! Kul o träffa gamla tjejgänget sen högstadiet! Vi 5 tjejer, jag, Lottie, Jessica, Rebecka och Jeanette =) Jag hade iaf trevligt den stunden jag va där! Kul o snacka med lite nya människor också! Sen laste vi bilen full, eller ja överfull blev den nog. Körde o lämna av folk i veberöd, dalby, lund sen tillbaka till dalby! Var hemma vid halv tre inatt!

Nu ska jag gå o se vad jag kan hitta i kylen!
Hörs!
2009-05-09 @ 13:06:42

5 maj 2009

Vilken dag!

Tack o lov att tisdagen är över! Hade lika bra kunnat stanna i sängen imorse o sova bort denna dagen!
Har varit i köket idag på jobbet eftersom köksan var sjuk. Va ganska skönt o komma ifrån avdelningen med allt ljud o tjafs. Dock kom tjafset ända utt till köket o jag blev riktigt irriterad! Blev så arg att tårarna bara spruta så gick ut o satte mig i bilen o sura lite (moget, jag vet) Ingen som såg det dock, men kände inte för o va kvar där inne! 
Fast det va ganska skönt o va ute i köket för en gångs skull, det är ganska chill! Vi får all mat skickad till oss så det finns inget o göra mellan halv tio o halv elva så då tog man det mest lugnt! Men det behövde jag en dag som denna!

Sitter o kränger lite choklad, så himla gott! Har varken ätit lunch eller middag idag då var ganska hungrig. Då är choklad bra!

Va helt slut i rygg o huvud när jag kom hem så det blev spikmattan en stund, sluta dock att jag somna som vanligt! Blir så avslappnad av den, det är riktigt skönt! Nu ikväll har jag städat, inte lika skoj, men behövligt.

Tack Sara, ska försöka komma igång!

Du är svår o förstå sig på!

xoxo

2009-05-05 @ 21:42:22

3 maj 2009

Back in the game

Tänkte ge den här bloggen ett nytt försök så får vi se hur länge det går...

Idag har jag o Lottie varit på Nova o handlat lite. Jag hittade en klänning, en tunika, två linne, 2 tjocketröjor, ett par skor och en ring! (Tur Sara bröt vårt shoppingförbud innan jag gjorde det så slapp jag ha dåligt samvete). Sen körde vi till Skåne-plantor i Staffanstop där vi mötte upp Andy så handlade dom lite blommor till deras trädgård som Andy snällt fixat med medans vi var borta!


Sen var det ju valborg i torsdags! Fy fan vilken fest det blev!Vi förfesta på en gård precis brevid björka o Jag, Lottie, Jessica o Ida var på G. När vi väl skulle gå den korta biten till björka trilla Lottie ner i diket, så himla roligt det såg ut när hon låg där o kravla! Inne på björka blev det mycket dans o man träffade på många trevliga människor. Hela kvällen va så lyckat!

Annars i helgen har jag SJÄLV!! tvättat min bil! Har haft bilen i över ett år och det var andra gångne jag tvättade bilen. Den har såklart blivit tvättat fler gånger, men inte av mig. Brukar muta min bror så tjänar han lite pengar på det! Men nu var det så fint väder så det va bara härligt!

Jaha, då får vi se hur det går med uppdateringen nu!
Ha det bra tills dess!

                                             

2009-05-03 @ 21:02:50

16 juli 2008

snart Kreta!

Jag åker till Kreta imorgon!!! :) Kl 4 inatt kör vi hemifrån för att flyga halv sju! Jag har adlrig flygit i hela mitt liv, ahhhh!!!

Kommer sakna alla här hemma, men jag är hemma snart igen!

Snart kommer Patrik hit, han vet dock inte vad jag tänker få han att göra. Nämligen följa med mig o köpa skor, för jag hittar verkligen inte några bland mina 25 sommarskor att ha med mig.
Tror aldrig jag har packat så här lite till en resa. Jag har liksoom två stora väskor bara jag ska va borta en helg. Nu har jag bara en liten hög på bordet. Dock behöver man ju inga byxor eller stora tjocketröjor som tar plats, man har bara massa tunna linnen o kjolar.
2008-07-16 @ 15:16:43

9 juli 2008

En dag på landet

Nu sitter jag här ute på landet o väntar på sällskap.

Idag har jag o Sara vatt inne i Lund, vi tänkte lämna in våra telefoner på lagning, men dr va stängt! Sån otur!!!
Så vi körde in till Lund, köpte en läsk på Mc`Donald o satte oss o snacka lite istället!! Körde sedan o handla mat o nu sitter jag här o väntar!

Igår körde jag, Sara o Lottie till Ullared! en mycket trevlig tripp blev det! Vi körde kl 6 från Dalby, hämtade sara. vid halv nio var vi där uppe! Gick där inne i lite drygt 4-5 timma! 2058 kr handlade jag för! O jag o Sara handlade likadana saker i hur mycket som helst. Sen när vi kom ut därifrån handlade jag ett par skor också! Jag hade verkligen jätte skoj med er töser!! För göras om! nån bild kommer senare från vår lilla tripp!!

"neej, jag missa! jag också" <3

Ekebo i lördags var över alla förväntningar! Jag o Sara ute på äventyr slutar alltid lika bra! Fast den här gången slutade med lite extra =)

Ha det bra gott folk!
Puss o Kram


   
2008-07-09 @ 18:43:20

2 juli 2008

Onsdag kväll

Bion i måndags med mina töser var verkligen skit bra!


Jag har varit sjuk nu i två dagar, började i måndags gå jobb, men krängde lite alvedon så blev det bättre. Dock sen under bion satt jag o frös så himla mycket. När jag sen kom hem hade jag 39.7 graders feber o skit ont i halsen.

Har inte jobbat varken igår eller idag. Idag kändes det dock bättre så följde med mamma o Jakob till stranden.

Så najs det var att ligga där, vågade dock inte doppa mig, man behöver ju inte utmana ödet. Så gick bara i o spelade lite strandtennis med Jakob.


Imorgon blir det tillbaka till E.ON. Men det är snart helg igen o då är det Ekebofestivalen som gäller.

Eller hur Sara?


Vi måste bestämma smak Sara..inte så lång tid kvar nu!

2008-07-02 @ 21:37:31

29 juni 2008

så sköönt!

Jaha..då har man haft bloggtorka igen!


Midsommar var för en vecka sen o liksom alla andra midsommar slår den här helgen rekord!! Hade sjukt roligt o det blev väldigt mycket dricka! Dom som var där vet vad som hände o det får räcka. Jag kan inte sitta o skriva allt här för det är så mycket.


Förra veckan gjorde jag uppehåll på dagislivat o jobbade istället på E.ON. Jag trivs väldigt bra o har nog kommit underfund med att det är sånt här jag vill arbeta med i framtiden. Jag ska vara där denna vecka också. Sen blir det 3 veckors semester o sedan blir tillbaka till dagis! Wiho...vill ha mer semester!!

Igår var jag o min familj hos Gunnarsson på en försenad studentfest. Det var en riktigt kul kväll! God mat, dricka, trevliga människor! Vi tog taxi hem vid halv tre.


Idag kom Magnus o Sara o hämtade mig så körde vi o käka pizza, sedan körde vi till donkan o handla glass. Dock tyckte ingen av oss att den var så god!


Imorgon ska jag, Sara o Lottie gå o se SATC! O nästa helg blir det Ekebo med Sara, Magnus o hans kompisar. Man har mycket o se fram emot nu!

Min rubrik har en speciell innebörd. O dom som känner mig vet säkert vad det är jag menar. Att det är så skönt att få vara fri igen.


    

2008-06-29 @ 20:13:52

16 juni 2008

Toppen helg med mina favotöser!

Ännu en slö Emma o ännu en rolig helg! Jag skriver typ bara om mina helger på den här bloggen. Men denna helgen var suverän. I lördags kom Lottie hit vid tio, sen skulle vi köra o hämta Sara hos Magnus, o vi hitta inte kan jag säga. Jag vet inte om det var Magnus som förklara dåligt eller om det va Lottie som har lite svårt med höger o vänster o busshållplatser o allt...vad tror ni?


Men vi hittade dit iaf, o sedan bar det av till OBS! Gud vad jag o Sara handla...vi kunde inte hålla reda på våra kassar till slut, hon fick med någon av mina hem o jag hennes...haha. Vi handlade även alla tre varsin Sverigetröja!
 
Vi körde sedan hem till mig o fixade till oss lite. Körde till ett ställe i Dalby där vi mötte upp Andy o nån till. Vi grilla o såg på matchen. Jag har en känsla av att Sara inte vill sitta brevid mig på nästa match. Hon fick någon stämpling o jag kunde inte sitta still. Efter det körde vi o hämtade magnus o åkte till någon utanför Eslöv. Dock kände inte jag mig så pigg utan satt på köksgolvet o frös.

Vaknade dagen efter o kände mig lika kass, tog febern, o javisst hade man feber o a dunder förkyld.

Låg i sängen hela dagen...


Men hela lördagen va riktigt på topp!! Det är kul at få tillbringa den med två töser som betyder så mycket för en! Det får snart göras om!

O på onsdag sitter vi ju faktiskt med våra Sverigetröjor på tillsammans igen :)

2008-06-16 @ 22:46:49

9 juni 2008

grillfest

Bara för att Sara tjatar ska jag skriva några rader.

Sara hade grillfest i fredags. Jag var där redan vid ett på dan o hjälpte henne o förbereda. Vid sex, halv sju började folket o trilla in. Jag o Magnus försökte få igång grillen, men dom som var där vet hu det gick :P

Vi åt alltså svart kött som ej var färdigt. Men det var super gott ändå! Min o Saras sallad var lyckad iaf :)

Jag var ett offer den kvällen kan man säga. Alla försökte fylla mig, tom Sara som bokstavligen hällde i mig en snaps, hon drog huvudet bakåt o hällde i mig snapsen. Sen hade vi vattenkrig med vattenslangen. Stackars Sara säger jag bara! Det blev bara att byta kläder, tur man hade med sig några i reserv. Sen spela vi fotboll, alla mot mig.


Sara : "sätt på dig ett par byxor"


Hela kvällen var skit rolig!


Jag sov hemma hos Sara, vid tio hämtade Lottie mig där så körde vi till lomma beach o solade o badade. Så jäkla röda vi blev. Sen åkte vi hem till Sara o snackade lite o jag skulle hämta min bil.
 
Jag behövde den här helgen, att bara få umgås med folk man tycker om. Jag är så förvirrad för tillfället, o vet inte vad jag vill. Eller egentligen vet jag nog det, men vågar inte göra nått!



                    
2008-06-09 @ 16:46:23

1 juni 2008

Sommarnatta!!

Sommarnatta igår... sjukt roligt! Jag hämtade Sara vid halv fem hemma hos henne, sen körde vi o handla kött. Vi gick hem till Rebecka där vi grilla och drack en jäkla massa. Jag o Sara stod inne på dass o shota en massa. Vi blev ganska laddade. Henke, Jessica o Tobbe o två kompisar till dom som var där. Vid tio kom taxin o hämtade oss. Väl där inne dansade jag o Sara som satan.

Tack Sara för att du fanns hela kvällen, spec vid dom jobbiga tillfällena <3

Det blev en jävla massa drickande där inne, kändes som jag hela tiden gick runt med nått i handen o emellanåt var det tom två drinkar i händerna. Jag stötte på malins syster anna så hon blev min resten av kvällen. Vi körde rövdansen.. Jag trilla tydligen (såg blåmärkena i duschen idag, då kom jag ihåg det) ja, vi hade det alltså väldigt trevligt!

Taxin kom o hämtade oss kvart tre, jag blev avlämnad sist, fick sitta själv mellan veberöd o dalby. Kommer inte ihåg så mycket, men tror jag sprang hem sen, o blicken kunde jag inte fokusera..Men jag hitta hem!


Som ni säkert förstår har söndagen blivit väldigt lugn.

2008-06-01 @ 17:06:48

11 mars 2008

11 mars

Det är en evighet sedan jag skrev nu, o orkar verkligen int dra allt som har hänt. Men jag kan berätta om helgen...
I fredags efter jag slutat åkte jag hem till Charlotte o Andy, jag o Lottie fixa bordplaceringen till hennes 20 års fest på lördag. Sen kom Fredrik, Mats, o Henke med dit, så det blev lite dricka o sen åkte vi o basta, jag badade tom med i sjön, svin kallt, men skönt när man bastade. Sov sedan hemma hos Lottie o andy.

Körde hem på lördan, såg en äcklig bilolycka när jag körde hem. Den som hände på elva utanför dalby. En dog, o jag såg henne, som jag skaka resten av biten hem. Jag duschade snabbt, sen satte jag mig i bilen o körde o hämta malin. Det bar sedan av till skogen... jhon ville se en visning med maskiner 

Förra helgen köpte jag en bil :) Hur skönt som helst o kunna ta sig var man vill när man vill :)
2008-03-11 @ 21:49:11

16 feb 2008

lördagkväll..hemma

Ja, då sitter man här en lördagkväll. Igår skulle jag egentligen ha festat, men låg i sängen hela kvällen med kramper i magen istället. Jätte skönt, gjorde så satans ont att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Vakna med jämna mellanrum hela natten, men gick så småningom över under dagen idag. Så tänkte att jag fick ta det lugnt ikväll med så allt går över, har varit lite små krasslig hela veckan.

Emelie o Hanna är nere från Blekinge, ska träffa dom på måndag tror jag. Inte sett dom se ni sommras tror jag så ska bli skoj. Imorgonbitti åker jag o lottie till ikea o handlar till hennes lägenhet.

Väldigt tråkigt inlägg, men måste skriva nått annars klagar bara Sara ;)

Puss
2008-02-16 @ 22:18:56

12 feb 2008

Fest :)

Det blev fest i lördags, utanför helsingborg. Jag och Mailn körde uppe där vid fem tiden, körde inte fel en enda gång fast, o vi hade typ ingen koll var vi skulle. Men vi kom fram.
Festen satte igång o det blev kortspel, jag fick ju dricka lite mycket där på slutet. Inte bra o förlora. Det var väligt trevligt.  Malin o jag flummade oss ganska mycket ett tag, finns bildbevis men dom nämner vi inte heller..haha
Vi somna sedan allihopa o vakande av jeppe som vid åtta kom in i rummet o försökte väcka alla. Dags o gå upp tyckte han. vi städade o när jag o malin gick ut för att slänga alla sopor är Malin så klumpig att hon vrickar foten i en brunn, så hela foten svullna upp o hon blev lite halt. Vi körde o åt på mcdonalds vid väla vid ett, sen gick jag o malin inne på köpcentrummet, malin handlade en hel del för mycket lite pengar. REA är bra! 

Hem till Malin, (körde fel på vägen hem, mitt fel jag vet malin). Hemma vid halv sex o vid sex somnade jag o sov typ fram till morgonen. Var dunder trött.

Men det var en riktigt rolig helg. Får göras om ;)
2008-02-12 @ 21:08:27

8 feb 2008

Fredag 8 feb, pappas födelsedag, trött!

Sitter här o gäsper flera gånger i minuten.. riktgt trött! Ändå sov jag en stund efter jobbet. Var dock uppe sex imorse o det har jag inte varit på evigheter så kan vara det osm sitter i. Sen har det varit svin kallt på jobb o varit ute mycket med barnen. Var hemma vid fyra, sen sov jag nog en timme, sen skulle vi ha gäster eftersom pappa fyller år.

Denna vecka har mest bestått av jobb känns det som, långa dagar o sen har man varit helt slut när man kommit hem så sovit lite o ätit sen sovit igen typ, inte riktgit kanske, men det känns som det.

Hoppas på lite fest imorn, vet dock inte om det blir av eller vad. Inte så mycket bestämt. Men kanske.
Snart blir det nog den sköna varma sängen, sova länge imorn så jag blir pigg!!
2008-02-09 @ 00:10:42

3 feb 2008

Söndag 3 feb

image55


Åter söndag! Sitter här lite sliten efter gårdagen.
Allt började med att jag hämtade Sara hemma hos henne, sen körde vi o tanka (första gången jag skulle tanka själv, o jag klara det utmärkt, var inte så svårt), tog ut pengar o handlade lite dricka!
Hemma vid halv fem, o jag stressade mig igenom garderoben för o hitta nått o ha på mig, sminkade mig o sånt. Sen vid kvart över fem hämtade Rebecka o Jessica oss o vi hämtade Tobbe. Sen körde vi till Ystad o åt. Vi skulle hem till Rebeckas mormor o förfesta där. Sjukt kul hade vi. vi spelade "drickspel" (vet ifan vad det heter egentlgien, men sånt med kort o så får man drick ett visst antal klunkar...ja, nått sånt) Eftersom jag körde sist vi var ute tillsammans, för jag skulle upp tidigt på morgonen, tyckte dom det va kul o ge mig många klunkar eftersom jag hade lite o ta igen enligt dom! Vi hittade även lite glasögon o mössor som vi provade! Ni skulle sett så fina vi blev!

Taxin hämtade oss vid elva o vi var iväg. väl ute var det hur kul som helst. Hinner typ vara där inne i 5 minuter, sen drar någon mig i armen, o där står Malin! Blev jätte glad över o se henne. Hon, jag o Sara dansa sen typ hela kvällen. 


Hemma vid 5 efter att ha lämnat av alla, jag kom hem sist... Åt lite mackor o drack massor av vatten så idag mår jag bara bra!

Tack för en mycket trevlig kväll!!
2008-02-03 @ 15:57:33

31 jan 2008

Torsdag 31 jan

Har varit ledig både igår och idag också. Idag vaknade jag vid 10, o fick idén att åka till Ikea. Så jag åkte dit o handla en tv-bänk till mig och lite ramar med bilder som ska sättas ut i hallen här i källaren. Tycker det ser så kallt tråkigt ut.

Sedan körde jag till Obs o var där en liten stund. Hann bara komma hem, sen skulle mamma till Nova så följde med henne dit.


Till helgen blir det utgång! Ska bli skoj, behöver ut o skaka rumpan lite...


Igår när jag skulle sova låg jag o tänkte på hur dåliga förhållande jag har haft. Speciellt ett. Jag fattar inte att jag kunde vara tillsammans med honom så länge. Att jag inte vågade ta mig ur det tidigare. Är mer än 1½ år sedan nu jag gjorde slut. Varje gång jag tänker på det ångrar jag att jag slösade så många år och så mycket tid på honom. Jag hoppas för andra tjejers skull att han har bättrat sig, så att han inte behandlar dom som han behandlade mig.

2008-01-31 @ 21:12:58

29 jan 2008

Tisdag 29 jan

Har inte skrivit på ett tag nu... I helgen fyllde min bror år så vi firade honom. Annars gick helgen åt till att sjunga.
Missade en fest som jag ville gå på... men får bli festande till helgen istället!!

Idag har jag, mamma och Jakob varit i stan. Jag handlade två klockor. Mycket nöjd med dom ! Jokob handlade hur mycket kläder osm helst, nio t-shirts tror jag o fyra tjocktröjor b.la. Det är t.o.m värre än mig. Dock handlar han betydligt färre gånger än mig.

Nu har jag precis suttit på cyklen o cyklat lite, ska gå o äta lite frukt för magen kurrar. Mitt nyttiga liv, märker dock ingen skillnad... inte så kul..

2008-01-29 @ 22:04:06

25 jan 2008

Fredag!

Idag har ja varit riktigt flitig! Jag började med att baka muffins i förmiddags. Både chocklad och vanilj muffins. Super goda blev dom! Sen städade jag badrummet här nere, städa hela duschen också så blev lite blöt om kläderna..! Sen började jag städa mitt eget rum, men hann bara ta undan kläderna, räkna att jag hade 10 tjocktröjor o 5 par byxor framme. Sen åkte jag o pappa in till Lund för o handla mer födelsedagspresenter till Jens.

Nu sitter jag här o måste städa färdigt, så tråkigt, men är iaf på rätt humör för o städa! Behöver kanske lite heja på stöd!! nämen, det ska nog bli bra även om jag ska hålla på hela natten!
2008-01-25 @ 19:48:31

24 jan 2008

Torsdag

Vaknade inte imorse av telefonen (om jobb).. super skönt tyckte jag o vakna vid 10. Gick upp o bestämde mig för o åka till center syd för att handla present till brossan som fyller år på lördag. Men vid elva ringer telefonen o dom undrar om jag kan jobba på eftermiddagen. Där sket shoppingen sig tänkte jag!

Jobbade på ett nytt ställe idag. Barnen var lite äldre än jag är van vid, och jag måste säga att jag föredrar dom små.
Jobbade till fyra, o när jag kom hem var jag inte lika sugen på shopping, men måste eftersom imorgon ska pappa ha bilen o jag orkar inte ta bussen, lite lat man har blivit på det. Så åkte till center syd, hamnade i n sjukt lång bilkö på vägen dit, men väl framme hittade jag en present till Jens, fick det tom med billigare av han i affären! Han kallade mig madame...haha!

Handlade även lite till mig själv, ett skärp, ett linne, ett armband o ett halsband. Allt på rea. Me like!

Väl hemma kände jag för o träna lite, så cykla en mil på träningscyklen o gjorde lite situps. Ångrar nu att jag inte cyklade mer, men man ska väl ta det lite lugnt i början!
2008-01-24 @ 21:09:17

22 jan 2008

Trött tisdag

Imorgon slutar jag på det dagis jag har varit sen september. Kommer fortsätta gå runt i Dalby, så lär bli mycket jobb ändå. Men mina favo ungar är inte där imorgon, kändes helt konstigt o gå ifrån dom idag. Det kändes i hjärtat. Konstigt att man kan tycka om några barn så mycket. Fick verkligen skärpa mig så jag inte börja gråta. Tur jag ska tillbaka där v.8.

Har varit jätte trött hela dagen så tog en power nap på ungefär 2½ timme när jag kom hem, så kommer anatligen inte kunna somna inatt o så kommer jag vara trött imorgon igen. Blir en liten ond cirkel.

Måste verkligen komma igång med träningen nu, ska ha gjort det så många gånger, men jag hittar alltid på nått annat o göra. Kommer snart o må riktigt dåligt om jag inte gör det.
2008-01-22 @ 21:23:09

20 jan 2008

Söndag!

20 års festen igår var verkligen lyckad. Måste erkänna att jag var lite skeptiskt först eftersom jag knappt kände någon. Men har det hindrat mig förut, nej! Fick äran o sitta brevid födelsedagsbarnet... haha..nämen det var snällt eftersom jag inte kände nån annan typ. Förätten och därmed snapsvisorn sattes igång och hela festen började "på allvar". Go mat o trevligt sällskap följdes sedan. Därefter blev det dans. Och Daniel, du kunde ju faktiskt dansa fast du sa tvärtom. Till o med min lillebror va upp o dansa mycket. Lite förvånad men samtidigt väldigt skoj, fick faktiskt dansa en dans med honom, dock lite av tvång från min sida  :)

image54

Jag och Daniel, 20 åringen :) Jag får typ vänta 9 månader på att fylla år. Men som man säger, den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge. Måste ju ha någon fest i slutet av året också!
2008-01-20 @ 20:40:39

13 jan 2008

Söndag igen

Då har ännu en helg passerat. Fredagskvällen började med bowling på bigbowl i Malmö. Jag vann med 143 poäng, lite stolt ! Därefter åkte vi till Lomma o festa lite, mycket trevligt, vid tolv drog jag, Charlotte, Andy, Tom, Sara o Magnus in till Slagt. Dom andra stannade kvar i Lomma. Vi yra först runt i Malmö ett bra tag för o få tag på en uttagningsautomat, men vi hitta en till slut o gick in på slakt. Hade väldans skoj där inne.

Sov på soffan hos Andy och Charlotte. Hela dagen igår spenderades med dom o Tom som också hade sovit där. Blev en ganska slö dag.

           

          

2008-01-13 @ 22:09:13

7 jan 2008

Måndag

Jag är så himla trött, somnar snart här framför datorn. Jag har total vänt på dynget under den här ledigheten, och har nog inte somnat före tre på mer än en vecka.
Jag trodde inte jag skulle börja jobba förräns på torsdag, men klockan sju imorse ringde de från ett annat dagis o undra om jag kunde jobba idag. Så det var bara att gå upp o göra sig klar efter mindre än 4 timmars sömn.

Måste försöka somna tidigare idag, börjar jobba halv åtta imorgon. Och ja, jag vet, jag har inte det värst, men är inte van vid detta så då blir man trött.

2008-01-07 @ 20:40:42

1 jan 2008

Nytt år!

Hej igen...

Då var det nytt år, hoppas alla hade en trevlig kväll. Jag hade iaf det. Även om det blev lite ändrade planer under kvällen. På dagen var jag, Måns, Henrik och Pernilla och handlade mat till kvällen. Vid 6 var jag hos Henrik o vi hjälptes alla åt o laga mat, sen var kvällen igång.






Charlotte o andra från Vomb ringde hela tiden och jag insåg att jag saknade min bästa vän på nyår. Så jag satte mig i en taxi vid halv elva och åkte till Ingesson i Vomb där bla Andy och Charlotte var!


Direkt när jag kom fram insåg jag att det var rätt beslut! Lite alkohol o dans så var man verkligen i rätt stämning, klockan blev tolv o det var dags o gå ut o kolla på alla raketer! Tycker fortfarande det är helt fint med alla raketer som lyser upp himlen.

                       
    
Därefter gick vi ner för o basta. Ingesson har byggt en riktigt stor bastu nere vid sjön. Vi tänkte bada också, men vi insåg att det var för kallt o med lite alkohol i kroppen var det nog inte den bästa kombinationen, det räckte att man skvätta lite vatten på en eller gå ut där ute så blev man nerkyld! 

               


Vi halv fyra var vi hemma hos Andy där vi skulle sova.
Vaknade vid 10 när Charlotte kom in o väckte mig, sen satt vi i soffan o tittade på tv tills klockan 3. Då vakande typ mats, haha...


Jag hade iaf en riktigt trevlig kväll! Tack alla som gjorde den så bra!



                

Puss

                           

                                

                   
2008-01-01 @ 21:10:37

10 dec 2007

Julångest!

Julklappar..Jag har handlar en! Börjar få lite ångest nu för känner jag jag inte hinner med. Alla dagar den här veckan är fullbokade. Det är sång hit o dit. Idag har jag sjungit mellan 16-21.30. Det är så mycket nu i juletid. Lite snö kunde komma nu istället för regnet som faller ner.


I fredags var jag, Henrik och Joakim hemma hos Måns, fast Måns var inte hemma så vi satt o kolla på idol med hans pappa. Lite komiskt, men vi stanna där iaf, han tyckte det var trevligt med lite sällskap. Sen i lördags var jag, Jonas, Måns, Henrik och Pernilla o kolla på bio. Vi bastade innan hos Henrik, år sedan jag bastade tror jag. Efter bion körde vi till Måns o såg på film halva natten, fast jag somna i soffan.



image36

2007-12-10 @ 22:43:59

2 dec 2007

2 december

Då var det söndag igen, veckorna bara flyger förbi. Snart har vi nytt år igen! Tycker inte det var så länge sedan det var nyår...
Jag har varit grymt trött hela veckan, förkylningen vill inte ge med sig så jag hade bestämt mig för en lugnt helg....haha säger jag bara. I fredags var jag hemma hos måns där Henrik också var. Där satt vi uppe med hans familj o hans kusin o nån kompis till henne o hade jam kväll tills klockan fyra på natten, sen gav jag, Henrik o Måns upp o roade oss på eget sätt istället, blev typ musiklyssning o slappning tills fem på morgonen när jag verkligen inte orkade mer o däckade i gästsängen. Vaknade sen vid nio, så det blev inte många timmars sömn.

Igår kväll skulle jag sedan ut med Charlotte! Kvällen började i Kävlinge hos Sara o jag va på g. Vi drog sedan vidare till Cassandra där vi mötte upp Andy o hans arbetskamrater. TRöttheten kom så småningom ikapp o med lete alkhol i kroppen blev det ju inte bättre. Så dagen idag har typ bestätt av att sova o bara ta det lugnt! Behövligt!

Liter bilder från igår

               
        
2007-12-02 @ 22:30:28

4 nov 2007

Lyckad utgång :D

Länge sedan jag skrev här nu, det blir liksom aldrig av, men får ta o skärpa mig.

Nu i veckan fick jag påökat i timmar på jobbet, alltså att jag ska jobba heltid istället för 75 % som innan. Så nu försvinner mina sköna sovmorgnar, men vad gör det när man tjänar ännu mer pengar.


I fredags var jag o såg musikalen Cats. Den var mycket bra, dom som sjöng o dansa var otroligt duktiga. Saknade dock storyn men man njöt ändå.


Igår var det först nova på dagen där jag äntligen inhandlade en ny mobiltelefon :D Det var på tiden, så nu sitter jag mest o leker med den.


Utgången med Charlotte o Andy blev grymt lyckad. Jag o Charlotte fulla är så härligt :P kankse inte för alla andra, men för oss! Jag, Charlotte o Malin intog baren o dansgolvet:D
2007-11-04 @ 18:05:27


28 okt 2007

Vilken vecka



I tisdags kände jag ett stort behov av att bara komma bort. Jessica blev min räddning. Vi hade en mysig stund hemma hos henne där vi bland annat fick idén av att åka till Ullared idag, lördag.

Fredagskvällen tillbringades hemma hos Patrik, som jag inte sett på ett halvår, fy skam säger jag bara. Ändring på det! Jag körde hem så att jag var hemma vid halv tre på natten. Smart säger jag när klockan ringer klockan sex för att köra till Ullared! Hämtade iaf Jessica och Tobbe klockan sju imorse och sedan bar det av!

Tur att man inte var alltför trött utan klarade och köra utan problem, eller ja...handkrämen Jessica ?!....

Lov, lönehelg, lördag, allt talar för att man inte borde ha åkt till Ullared just idag. 1 timmes kö fick vi stå i innan vi kom in. Men det var det värt. Sen sprang vi runt där inne i 4 timmar och kom ut belåtna, fast lite fattigare! Men tack för en mycket trevlig lite tripp!

image21


Hemma igen kvart i sex, o klockan sex kommer våra gäster för o fira mammas födelsedag. Stressigt kan jag säga, duscha, sminka sig, ta på sig, men jag hann nästan, men bara nästan.


Nu är jag dunder trött, 3 timmars sömn, sprungit runt på Ullared tar på krafterna. Sängen ser så skön ut...synd att man får sova ensam bara....



Jag saknar...


Pussar o Kramat till alla

2007-10-28 @ 00:27:49

21 okt 2007

Sweet


Kvällen igår tillbringades hemma hos Chalotte och Andy. Vi såg på lite film och hade det mysigt. Kanse däför jag mår så bra idag, dagen idag känns bara så bra, vet ifan hur jag ska förklara det, men det känns bara som en bra dag idag. Kanske kommer nått bra o hända jag vet inte?

Två nätter i rad har jag drömt att jag på något sätt har fått en miljon, kan inte den drömmen bli till verklighet?

2007-10-21 @ 13:30:41

19 okt 2007

I´m...

Sitter nu o pratar med världens bästa Jenny =) barndomskompisen som man gjorde precis allt med. Vi satt typ ihop när vi var små! Saknar den tiden då det inte fanns så stora bekymmer utan man alltid kunde "bara vara liten".

Saknar dig tösen..får ta och träffas lite mer =)

image18
2007-10-19 @ 22:25:51

16 okt 2007

...

Kommer precis från duschen, mycket skönt med tanke på att jag inte har duschat på väldigt länge...har inte haft kraft till det innan, men nu orkar jag inte ligga i sängen hela tiden så får ta o hitta på lite andra saker. Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem med lite bullar. Har inte fått i mig någon näring på 2 dygn nu, så sa bli gott med lite mat. Ska inte jobba imorgon heller, och på fredag är det begravning, vilket betyder att det blir max en jobbdag för mig den här veckan. Men troligtvis blir det nog att vara hemma hela veckan. Jag har inte varit sjuk sen jag gick på mellanstadiet, jag hade glömt lukten och smaken av äcklig pencillin, blää säger jag bara.

Jag saknar allt och alla!.... vart ska allt leda? Var finns svaren?
Var har jag dig? Ibland känns det så bra, men sen plötsligt känns det så hopplöst. Varför gör du på det viset?

2007-10-16

14 okt 2007

Sjuuuk!

Jag hatar o vara sjuk! Det är inte ofta jag blir det, men när jag blir det blir jag helt utslagen. Började redan i fredags, vaknade och var hes. Under fredagskvällen och under lördagen kunde jag knappt prata. Och idag då så vaknar man med halsont, men klok som man är följer man ändå med mamma och handlar. Jag köpte en ny sjal, en kofta typ o lite till.
Men allt eftersom börjar halsen att göra mer ont o när jag kollar ner i den, jovisst, vita prickar i halsen vilket tyder på halsfluss. Feber har jag också haft under dagen, 40 grader hade jag bara för en halvtimme sedan, men eftersom tabletter hjälper så sjunker den lite. Tack o lov!  Nu harjag fått en tid 20.45 inne på jourläkarcentralen så jag kan få medicin.. 

Hoppas ni andra mår bra!
2007-10-14

11 okt 2007

Massor av fel!

Jag är så arg!!! Jag har aldrig kännt något behov av att flytta hemifrån förrens nu! Nu gör jag verkligen det. Vill bara bort härifrån. Vad man än gör så är allt fel, visst att jag inte hjälper till så överdrivet mycket här hemma. Dom får skylla sig själva, begär dom det kan dom glömma att jag blir kvar här länge till. Då skiter jag i om jag får bo i ett råtthål!

Än så länge håller mina daliga promenader i sig. Igår tog jag bilen o körde till skogen och gick några kilometer, och idag lyckade jag locka med mig Ina. Vi var ute o gick i 1½ timme. Det var faktiskt riktigt skönt även i fall det är mycket kallare idag än dom andra dagarna. Men det är bara o ta på sig.
Hela dagen idag har annars varit helt seg. Började redan imorse när jag vaknade o frös jätte mycket och huvudet känndes helt tugnt. Sen på jobbet efter vilan, vaknar man med dunder huvudvärk! :(  Jag har ju den förmånen att jag kan sova på jobbet när barnen sover ;) Krängde lite huvudvärkstabletter så blev allt bra. Och nu är jag som sagt bara förbannad o ledsen och allt på samma gång. Man känner sig så ensam ibland, känns som om ingen bryr sig, fast att man vet att det finns dom som gör det. Och dom personerna är guld värda.

Finns saker som man inte tycker om hos sig själv, en av mina svagheter är väl att jag har svårt att berätta för personer om saker som jag mår dåligt över eller om saker som jag funderar på. Och jag hatar det, jag vill kunna säga allt, men jag tycker det är så pinsamt och visa sig svag, Varför?

2007-10-11 @ 18:23:01

9 okt 2007

En i mängden!

Tjaaa!!
Efter mycket om och men bestämde även jag mig för att börja med detta. Vi får se hur detta kommer att gå, men men... Har haft en underbar helg tillsammans med min älskling, Charlotte! I fredags var vi här hemma hos mig och hade det mysigt, vi såg på film och snackade en massa skit. Hon sov även här! På lördagen var det jätte fint väder så efter vi hade sett färdigt filmen vi inte orkad se fördigt på kvällen gick vi ut på en skön promenad. Älskar den tösen!
I söndags hade vi konsert med kören. Otoligt mycket fok som lyssnade, helt fullsatt. Det är mycket roligare o sjunga då med.
 
Igår var det tillbaka till jobbbet efter helgen... har börjat jobba på ett dagis här i dalby, är barn mellan 1-2 år, jätte mysigt!!!
Kvällen spenderades hos Claes, där jag fick hjälpa honom o laga mat :) sedan såg ci på bostan tea party. Fy fan säger jag bara, dom skulle testa o äta sitt eget människokött. Dom skar ur en bit ur rumpan och sen åt dom det! Äckligt!!!!

Efter jobbet tog jag en promenad, ska försöka o gå ut en timme varje dag efter jobbet, får se hur länge det håller i sig :p men skönt va det iaf!


Älskar dig!! Vad skulle jag gjort utan dig?

             


Nä, nu ska jag gå och se på vänner!
Ha en fortsatt trevlig kväll!
2007-10-09 @ 18:35:39

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0