Torsdag

Imogon är det Valborg :)
Valborg kommer att spenderas på björka loge med förfesten hos födelsedagsgrisen Ronny som fyller 25!

Har varit ledig idag och igår, är ledig imorn också! Riktigt skönt! Har inte gjort nått speciellt utan har ägnat dagarna åt att plugga och försöka bli frisk. Har åkt på en förkylning, men är på bättringsväg! Igår kväll var jag ute hos Micke och bara tog det lugnt.

Helgen har jag nog inte berätta om, som jag skrev i förra inlägget skulle fredagen bli lugn, det blev den också. Jag, Helen och Hurtig såg på film ute hos Micke. I lördes hade jag och Lottie en hel dag, vi va först ute och gick en runda, sen till Centan o handla skor inför kvällen, hem och fixade oss för att sen bege oss till Rebecka och fixa det sista o böra dricka! Därefter blev det förfest hos Eddie innan vi begav oss till Malmö arena för o dansa!! Skoj kväll med mina tjejor!!!

Söndagen bestod av pluggning ute i det fina vädret innan jag körde till Micke på kvällen och såg på film!


Fredag

Måste säga att jag är rätt stolt över mig själv, har äntiligen kommit igång med o röra på mig o äter nyttigare. De dagar som jag är ledig är jag ute o går en timme på morgonen, riktigt skönt! Äter fortfarande mina pulverdrycker ibland, och lite sallad och sånt. Måste säga att det känns på kroppen, även om det inte syns så mycket så känner man sig fastare :P haha! Kanske man tom vågar ta på sig bikini i sommar.
Den här veckan har jag bara i skolan, mån o tis. Sen i onsdes var jag på Ikea och på Obs, min byrå har gått sönder så behövde köpe en ny. Hitta den jag ville ha och körde sedan in om Obs o handla lite jeansleggnings som jag sett innna. Hem och sätta ihop min byrå och sen har jag rensat och städat på rummet fram till idag fredag, men nu är allt på plats och mycket är slängt. Det går in MYCKET skräp i en byrå kan jag säga ;)

Idag har jag och Sara varit och ätit lunch, jätte trevligt! Imorn blir det nog lite skoshopping med Lottie, annars klarar vi inte en kväll i Malmö imorn!

Kvällen ikväll blir nog rätt lugn, är helt seg, och är inte så glad heller! Inte alls på humör och har ångest inför o berätta för alla att jag är misslyckad !

Nä, nu får jag dammsuga så jag blir helt klar på rummet!
Hejs!




Måndag

Nu har jag varit kass igen på o uppdatera! Men bättre sen än aldrig väl?

Idag var jag i skolan mellan 9-10, mycket lagom tycker jag! Vi satt tre och tre och filmade in oss medans vi kommunicerade och imorgon ska vi titta på det och ge varandra feed-back! Lite läskigt tycker jag eftersom jag typ va sämst!!!
Eftersom skånetrafiken strula som vanligt var jag inte hemma förrens vid halv 1. 2 ½ timme från det att jag sluta! Inte OK!!!
Kom hem, la mig o tänkte läsa lite, tog nog inte 5 min sen sov jag gott, vakna igen vid 4. Stack sedan och sjöng lite med mina småpågar.

Lite om helgen då
I fredags åkte jag upp till Kristianstad för att vi som anordnar insparken 2010 skulle ha möte med mat o dricka! Vi lagade en god laxsallad och hade vårt möte innan vi tills slut satt med våra glas i handen och fick veta en del om varandra genom spelet sanning och konsekvens. Jag åkte hem rätt tidigt, eftersom mina bussar inte går speciellt bra på kvällarna. Micke va så snäll och hämta mig vid bussen :) Tack!

I lördes hämtade Jenny mig, sen körde vi till Nova innan vi körde hem till henne o Magnus och gjorde oss klara för partyy. Förfesten var hemma hos Sara och Magnus. Riktigt skoj hade vi. Blev en hel del snapsar, tror vi drack 6 på raken vid ett tillfälle. Vid 11 var vi på Dammstorp där vi dansa hela kvällen lång! Taxiresan hem är väl en berättelse i säg. En av de trevligaste kvällarna på länge faktiskt!

I söndes låg jag o Connie i Mickes soffa hela dagen, slöa som vi var!



Påskhelgen!

Vilken helg säger jag bara! Började med födelsedagskalas ute hos Nicklas och Andreas för Nicklas fyllde år. Trevlig tillställning, jag va nykter för att sedan köra ut till Rille där Micke, Johanna, Linn, Ronny var i full gång och föfesta för Stenssons. Stenssons var helk okej för att nästan vara nykter. Kebebrullen efterår var bäst! Den satt som en smäck! Jag drack bara två cider på förfesten och kunde därför köra hem från Rille sen, vi tog Mickes bil, fick köra automatare för andra gången i mitt liv. Men ja, det gick rätt bra det med. Ronny justera mina ben innan jag körde iväg... Inte använda vänsterbenet.. fyfy Emma!
I fredes sen var det dags för Törringe, förfest hos Micke, med Ronny, Mia, Johan, Erik och Therese. Också en trevlig kväll, träffade Jenny och det gänget med där :)

I lördes sov vi nog mest hela dagen, hem om o duscha och sedan tillbaka till Micke o förfesta inför Slakt. Det var jag, Micke, Ronny, Johanna, Rille och Connie. Alla var rätt sega på förfesten, men sen när vi väl kom till slakt så blev det den bästa kvällen den här helgen! Var nästan med Lottie hela tiden där inne, dansade som satan gjorde vi! När som stängde kl 3 blev det Donkan på stortorget, så innan vi alla va Hurva var nog klockan närmare 5.
Igår låg jag, Micke o Connie bokstavligen i soffan hela dagen. Vi var helt slut!
Men den här helgen har varit skit bra!

Idag var jag och sjöng imorse, mina små knattar skulle sjunga. Sen har jag och Jenny varit på Nova en sväng, köpte en svart och en vit spetsklänning för 150 kr stycket, tyckte jag va ett bra pris :) Sen blev det även en söt svart tubtop kläning för 160 kr, så ska inte klaga ;)


RSS 2.0