Lördag 4 dec

Heeeerrrreguuuud vilken kväll det var igår! Den var awsome :) Jag och Ellen gjorde oss klara hemma hos henne innan vi åkte till de andra tjejerna o förfestade inför den kommande middagen. 100 tjejer som förväntansfullt väntade på killarnas show. O vilken grym show det blev, de var riktigt duktiga! Killarna hade dock gjort en kupp mot mig och drog upp mig ensam på scenen och sedan fick jag ett egen stripp o dans nummer, inför resten av tjejerna! Lagom pinsamt, men det var riktigt skoj! Mellanfest i korridorerna, härlig stämning och mycket dans på kåren och en lite trevlig hemgång med mina goa grannar!
Ellen sov hos mig inatt så när vi vakna vid 12 tiden(läs Ellen, jag vakna 9 pga en snäll person) var vi så sugna på flottig mat så det blev en tur till donkan! Resten av dagen har jag bokstavligen bara slöat. En mysig lörda kväll är underskattat! Jag trivs så bra här i soffan !

Onsdag 1 dec

Då tar vi och gör ännu ett försök på den här otroligt roliga bloggen! Mest för att mina kära vänner hemifrån ska hålla koll på vad jag sysslar med här i Kristianstad. För er som inte har hängt med i svängarna flyttade jag till Kristianstad den 1 oktober. Jag trivs så himla bra! :)
Idag har jag, David och Filip suttit med ett grupparbete hela dagen. Förhoppningsvis blir vi klara imorgon! Nu ikväll var det tänkt att jag skulle köra hem och sjunga och stanna i Dalby tills fredag morgon, tyvärr ställde vädret till det så jag fick stanna i Kristianstad. Mamma och pappa bokstavligen förbjöd mig att köra och med tanke på att det tog mig ca 20 min att komma bort till rödljusen som i vanliga fall tar max 5 min insåg jag att det skulle ta väldigt lång tid och det var inte värt det, så det var bara att vända och spendera kvällen i min kära lägenhet istället!
Längtar riktigt mycket till på fredag då det är ladies night här på skolan!!! Ska bli så himla skoj o vi tjejer kommer bli helt galna ( mer än vanligt ).

RSS 2.0