Onsda!

Ajaj vad jag har ont i röva! Har fan träsmak i den efter att ha suttit och gjort en tenta i nästan 5 timmar. Men tentan kändes hyfsat så nu har jag långledig och kan fira påsk innan jag tar itu med hemtentan. Helgen kan, om man vill, bjuda på riktigt mycket. Dock tror jag man får sålla lite bland roligheterna. Kommer inte orka med allt.
Igår efter en heldag med pluggande körde jag ut till Micke på kvällen för att slippa få tentaångest. Mycket snällt och behövligt.
Min telefon som blev fuktskadad förra helgen, behöver ju ej berätta hur... har varit på lagning så den ska jag hänta imorn. Tur det, för jag håller på och bli knäpp på lånetelefonen, en riktigt stenålders! Ingenting fungerar som jag vill på den. Så det är med glädje jag hämtar min egen.


Sönda kväll

Jag har haft en riktigt bra helg, men man mår ju som man förtjänar idag. I fredags hade jag stora städdagen till på eftermiddagen då Johan kom och gav mig massage. Det var riktigt behövligt eftersom min vänsteraxel var en katastrof, men nu känns den mycket bättre. Gjorde mig sedan klar och körde hem till Micke där det vankades förfest med Ronny, Rille, Connie, Danne, Hurtig och Joppe. Therese och Johanna kikade in en liten stund. Efter en riktigt rolig förfest kom vi iväg till Dagstorp. Vi kom iväg rätt sen så vi var inne på dagstorp i 1½ timme ungefär, när dom stängde fick boysen för sig att vi skulle till stenssons.
När vi väl var i Eslöv gick jag, Micke o Connie och åt kebab, sen kände vi att vi var rätt trötta så det blev att åka hem o sova istället.

Efter frukost i lördes blev det film i soffan med Micke o Connie, Hurtig kom i hämta bilen så han stannade också. Det var allt som orkades med. På eftermiddagen hade vi kalas för min bror innan Jenny, Magnus, Micke och Ronny hämtade mig och vi begav oss till Lottie för förfest och födelsedagsfirande av henne. Även det en trevlig förfest och sen bar det av till Törringe. Ännu en rolig kväll!

Vi sov för en gångs skull länge idag.. kryss i taket! Vid halv tre var jag hemma, tog en timme sen sov jag igen.

Torsdag o vårkänsla!

Idag är det VÅR!!! Solbrillorna, kjolen, vårskorna åkte fram! Så himla skönt att solen äntligen har tittat fram!
Idag har jag och Jenny varit på Bo Ohlsson i Tomelilla. Vi tänkte bara göra en rolig grej, men slutade med att jag handla för 700 kronor.
På vägen hem körde vi inom Lottie och sa hej till henne. Trevligt och träffa henne med, fast vi ska träna ikväll så då träffas vi igen. jag som tänkte skita i träningen, kunde jag ju glömma ;)
Jag och Jenny stannade sen till vid stenbrottet och gick ner till vattnet, snart är det sommar o man kan bada!!

Tisdag!

Då var det redan tisdag och snart helg igen! Denna helgen som gått har varit super trevlig, och nästa är redan planerad och den verkar kanon!

Vad har då hänt i helgen? Jo, i fredags var jag, Johanna och Rille hemma hos Micke och kollade på film. Ingen av oss hade sett alla filmerna av Stieg Larsson så vi såg ettan förra helgen och i fredags var det då dags för tvåan. Sen på Lördagen körde jag och Jenny ut till Obs, sen blev det en runda ut till Nova också och träffade Rille och Ronny.
På kvällen var det premiär för Dammstorp, förfest hemma hos Micke med en massa glada människor! Jätte rolig förfest! Inne på Dammstorp blev det mycket dans med Lottie o Sara! Skoj!!!
Söndagen bestod av vila, vila och åter vila. På kvällen var det mat och sista filmen som stod på schemat.

Igår kväll åt jag och Jenny A middag hemma hos Jenny F, riktigt trevlig hade vi. Det ska vi fortsätta med och träffas nån gång i veckan o bara äta och snacka skit. Kommer ni ihåg grädden tjejer?? :)

Idag skulle jag på alkolholutbildning i Kristianstad, var tvungen och åka rätt tidigt så en viss person va snäll och lät mig sova där, uppskattades!!! Riktigt rolig och bra utbildning, och nu kan jag allt om ansvarsfull alkolholservering!

Var och tränade med Lottie nu ikväll, ett litet boxpass och ett corepass

Torsdag!

Igår såg jag på film tillsammans med Micke och Rille. Rille somna dock efter halva filmen. Vi såg 2012, jag vet liiite efter, men men! Bra var den iaf! Idag har jag varit på alkoholutbildning hela dagen, väldigt intressant faktiskt. Så nu kan jag allt om sprit! Satt och läste i min alkohol bok på bussen hem, då sätter det sig en gubbe som luktar lite halv skumt.. kunde inte avgöra om det va alkohol eller äkligt rakvatten. Iaf viftade jag lite med min bok så hoppade han av bid nästa hållplats! Tack! Åkte direkt o tränade med Lottie efter utbildningen.

Imorgon är jag ledig, får se hur mycket pluggat jag får! Nu blir det sängen!

Måndag!

Sist jag skrev berätta jag om min o Jennys lilla roadtrip! I torsdags o fredags gjorde vi ännu fler utflyckter, dock inte så långa. I torsdags bakade vi 120 muffins, 5 olika smaker! Sen körde vi in till eslöv o fixade lite grejor. Sen i fredags skulle jag klippa mig så Jenny följde med in till Lund, vi käkade lunch och sedan ut till Nova.
På kvällen var det dags för dagstorp, förfest hemma hos Micke med Ronny, Rille, Connie, Freddy, Therese och Johanna. Inne på dagstorp var det riktigt skoj, vi bodde på dansgolvet allihopa! Jenny o Sara var också där, så kul! Väl hemma hos Micke där alla skulle sova som var på förfesten vankades det efterfest. Dunka dunka musik sattes i gång o makaroner koktes o köttbullar mikrades. Somnade lite innan 4 och sedan ringde klockan kl 7, upp o sjunga hela dagen.

På lördagskvällen åt jag o Göte hemma hos Magnus och Jenny, såg på melodifestivalen innan vi körde ut till Rille och tittade på film med Ronny, Micke, Therese och Johanna. Blev ännu en sen natt. I söndags blev det en stor påse godis och film hemma hos Micke!
Har haft en mycket trevlig helg!

Idag fick jag rycka in och jobba hos mamma, träffa mina gamla barn. Saknar dom små liven!

Tisdag!

Nu sitter jag här svettig o grann ;)
Idag har Jag och Jenny varit på en liten roadtrip, först åkte vi till väla (tog litet tag o hitta dit). Inget hitt tyckte vi att det var så vi körde till Centan istället. Fick handlat en jeansjacka o en kofta. Mysigt o träffa Jenny igen ;) På torda igen kanske vi gör ännu en utflykt. Nu på kvällen  har jag varit o tränat två pass med Lottie. Skönt! Men har lite ont i ryggen nu så lär nog bli en halvtimme på spikmattan innan jag ska sova.

I helgen blev det lite fest, förfest hemma hos Micke med Ronny, Rille och Johanna. Var meningen vi skulle till törringe, men vi hade så himla skoj på förfesten så vi kom inte därifrån förrens ett o då var det inte lönt o sticka till törringe så det fick bli jägers istället. Lika trevligt var det, dans hela natten!
På söndag kvällen tittade jag, Johanna, Carro, Therese och Rille på film hemma hos Micke. en riktigt äklig film. Urk!!! Dålig var den också!

Imorn ska jag till skolan på första gången på över en vecka! Men sen är jag ledig igen tors o freda!

Bilder från i lördes!

     

  

Tentaplugg som inte existerar..

Plugg plugg plugg borde vara det enda som ska finnas i mitt huvud för tillfället. Har en hemtena jag borde sitta med dygnet runt. Tyvärr är det inte så... MEN imorn ska jag verkligen jobba på bättre, idag har jag inte fått mycket gjort..!
Var och tränade igår med Lottie, först ett box-pass och sen ett core-pass. Skönt, har dock ont i mitt knä fortfarande. Fick det när jag var och åkte skidor för nån vecka sen. Trist..! Idag har jag som sagt inte gjort nått vettigt, inte av det jag borde gjort iaf, fått lite städat dock.
Varit och sjungit på kvällen med fika efteråt, det gillas!

Måndag igen!

Ännu en vecka har gått sen sist. Förra veckan var jag bara i skolan i torsdags. I onsdags lekte jag med Jenny. Vi bakade hemma hos Magnus, kanelbullar och kärleksmums. När vi hade kärleksmumsen i ugnen körde vi och handla jäst till kanelbullarna och glömde att vi hade kakan i ugnen. Det blev till att köra snabbt hem sen kan jag säga och vi kom hem i perfekt tid! Gott blev det och trevligt hade vi det.

I fredags var jag och Therese och simmade och badade i Hörby. Sen hem till Therese där jag färga håret, vi slängde ihop mat och en kaka, sen stack vi hem till Ronny för filmkväll. Det kom dit en hel del folk o vid två var jag hemma.

I lördes va det bara o gå upp o packa o duscha för att sen köra till Eslöv och äta lunch och sen fika med Sara, Lottie och Therese. Där vi åt var inget och rekomendera. Schefen stod och skällde ut en anställd inför alla kunder. Så gör man bara inte. Men där vi sen fika var jätte mysigt! Dit går vi gärna fler gånger. Jag och Lottie stack sedan till Nova och shoppa lite. Eller ja, Lottie shoppa loss och jag hittade en tröja på rea för 100 kronor. Klockan hade blivit rätt mycket så det var inte lönt och köra hem så jag körde direkt till Therese där det skulle vara förfest på kvällen för sedan utgång. Gjorde oss klara sen körde jag och hämtade Micke och Ronny. Lottie och Andy m.fl. kom också. Vi blev ca 15 st till slut. Vi stack ut till Ladan, vid 2-tiden skulle Lottie o Andy hem så då tiggde jag o Micke shyss hem av dom, mycket snällt!
I söndags var vi några stycken hemma hos Micke och käka pizza och såg på film! Lagom söndakväll!!



RSS 2.0