Månda!

Tänkte först skita i den här bloggen o ta bort den, men istället skriver jag ett inlägg. Skolan rullar på som vanligt, mycket plugg, men få dagar i skolan.

Helgen har bestått av mycket myskvällar. I fredas körde jag och Jenny först till Centan för att handla tapeter och färg till Magnus kök. Stack sedan hem till Magnus och vi såg en film innan vi tre stack bort till Nille och käkade, kollade lite tv och vid 10-tiden stack jag och Jenny till Ronny där Micke, Erik och Rille också var. Efter mycket snack, tv, mys körde jag hem vid 2. I lördes var det film och mat som gällde för mig, Jenny och Magnus hemma hos Niklas.

I söndes firade vi pappa, några från släkten var och åt på eftermiddagen. Därefter körde jag hem till Micke där Rille, Therese och Johanna också var. Vi åt och tittade på film. Alltså mycker film och allmänt myshelg utan något festande!!

Till helgne får det nog bli nått partajj.. går in i en tentavecka sen så lär inte ha tid till o festa nån held där. Om jag inte är så duktigt o blir färdig i tid vill säga, men det är yttest tveksamt.


RSS 2.0